MENÜ

Alanyaspor'un galibiyet fotoğrafında dikkat çeken detay

Fenerbahçe'yi kendi sahasında 1-0'lık skorla mağlup eden Alanyaspor, soyunma odasında galibiyet pozu verdi ve sosyal medya hesabından bunu paylaştı. Fotoğrafta bir detay gözlerden kaçmadı.

Alanyaspor'un galibiyet fotoğrafında dikkat çeken detay

Spor Toto Süper Lig'im 29. hafta mücadelesinde Alanyaspor sahasında Fenerbahçe'yıi ağırladı. Sergen Yalçın'ın öğrencileri güçlü rakibine karşı sahayı resmen dar etti ve rakibini 1-0 devirerek 3 puanı hanesine yazdırdı. Fenerbahçe ise tarihi fark yemekten kalecisi Harun ve Alanyaspor forvetlerinin beceriksizleri nedeniyle kurtuldu.

Haberin Devamı

Akdeniz kulübü galibiyetin coşkusunu tam anlamıyla yaşarken soyunma odasından artık klasik hale gelen galibiyet pozu sosyal medya hesaplarından paylaşıldı.

Fotoğrafta bir detay gözlerden kaçmadı. Fenerbahçe'den kiralık olarak gelen ve Alanyaspor ile yeniden çıkışa geçen Ozan Tufan'ın fotoğraf sırasında gülümsememesi oldu.

Maç sonu açıklamalarında da genç futbolcu, gelecek sezon Fenerbahçe'ye hazır bir şekilde dönmek istediğini belirtmişti. Maç sonu da Fenerbahçeli taraftarları selamlamış ve sarı lacivertlilerin sevgi gösterisiyle karşılaşmıştı.

Alanyasporun galibiyet fotoğrafında dikkat çeken detay

YORUM YAZ