MENÜ

Alanyasporlu Efkan Bekiroğlu: 4-3'ü istedik olmadı!

Beşiktaş karşısında harika bir dönüşe imza atarak sahadan 3-3'lük beraberlikle ayrılan Alanyaspor'da ilk golü atan Efkan Bekiroğlu, "3-0'dan 3-3'e döndük. 4-3'ü de istiyorduk. Oyun bize dönmüştü. Biz bastırıyorduk gol için ama nasip olmadı maalesef" yorumunu yaptı.

Alanyasporlu Efkan Bekiroğlu: 4-3'ü istedik olmadı!

Süper Lig'in 2. haftasında Alanyaspor sahasında Beşiktaş karşısında müthiş bir geri dönüşe imza attı. 31. dakikada 3-0 geriye düşen Akdeniz ekibi sahadan 3-3'lük beraberlikle ayrıldı.

Haberin Devamı

Turuncu-Yeşilliler'de geri dönüşün fitilini ateşleyen, skoru 3-1'e getiren harika frikik golüne imza atan Efkan Bekiroğlu mücadeleyi değerlendirdi.

Çok mutlu olduğunu söyleyen 26 yaşındaki futbolcu, "Geçen sezon da İstanbul'da hemen hemen aynı maçı oynadık. İlk dakikada gol yemiştik ama bu sefer pes etmedik. 3-1'i bulduk, gol de bana nasip oldu. Çok morallendik. Takımımız çok güzel. 3-0'dan 3-3'e döndük. 4-3'ü de istiyorduk. Oyun bize dönmüştü. Biz bastırıyorduk gol için ama nasip olmadı maalesef... Biz 4'te 5'te atardık ama öncesinde 4. yememeliydik" dedi.

YORUM YAZ