MENÜ

Alanyaspor - Antalyaspor maçı ne zaman, hangi kanalda, saat kaçta?

Ziraat Türkiye Kupası yarı finali Akdeniz derbisine de sahne olacak. İlk maçı uzatma anlarında Junior Fernandes'in attığı golle deplasmanda 1-0 kazanan Alanyaspor, rövanş maçında Antalyaspor'a konuk olacak. Mücadele öncesi iki takımın da ilk 11'leri belli oldu. Peki, Alanyaspor - Antalyaspor maçı ne zaman, hangi kanalda, saat kaçta? Mücadele ile ilgili detaylar haberimizde.

Alanyaspor - Antalyaspor maçı ne zaman, hangi kanalda, saat kaçta?

Ziraat Türkiye Kupası’nda Trabzonspor’un rakibi bugün belli olacak. Yarı final rövanşında aynı şehrin iki takımı Alanya ile Antalya kozlarını paylaşacak. Erol Bulut’un takımı 1-0’lık avantajı korumak isterken Akrepler ise turu geçip ikinci finali için sahaya çıkacak. Ziraat Türkiye Kupası yarı finalinde erken final niteliği taşıyan Fenerbahçe- Trabzonspor eşleşmesinin ardından gözler bugün Akdeniz derbisine çevrildi. Aynı kentin takımları Alanyaspor ile Antalyaspor kupada kapışacak. Ligde Antalyaspor’un üstünde yer alan ve Avrupa Kupaları’na katılmayı hedefleyen Alanyaspor, kupada da bir adım önde. İlk maçı uzatma anlarında Junior Fernandes’in attığı golle deplasmanda 1-0 kazanan Turuncu-Yeşilliler, final öncesi oynanacak son maçta avantajını koruyup turu geçmeyi hedefliyor.

Haberin Devamı

Podolski, Jahovic ve Sinan Gümüş gibi yıldızlara sahip olan Antalya ise derbide hem rövanşı almayı hem de finale çıkmayı planlıyor. Hakem Arda Kardeşler Aytemiz Alanyaspor ile Fraport TAV Antalyaspor arasındaki Ziraat Türkiye Kupası yarı final rövanş karşılaşması saat 20.45’te başlayacak ve yeni tip koronavirüs (Kovid-19) tedbirleri kapsamında seyircisiz oynanacak. Mücadeleyi hakem Arda Kardeşler yönetecek

Haberin Devamı

Erol Bulut: Buradan dönmeyiz!

Alanyaspor’un hocası Erol Bulut, “Kupa bizim için öneml bir kulvardı. Burada başarılı olmak istiyorduk. İşi buraya kadar getirdikten sonra final oynamak, kupaya uzanmak istiyoruz. Takım olarak hazırız ve elimizden gelenin en iyisini yapacağız. Taraftarımız olmayacak ama bizi gönülden destekleyeceklerine eminim” ifadelerini kullandı.

Tamer Tuna: Çok istekliyiz

Antalyaspor Teknik Direktörü Tamer Tuna, “Avantaj rakibimizde ama süreci çok iyi geçirdik. Beşiktaş maçında da bunu gösterdik. Takım olarak hazırız ve özgüvenimizi rakibimize de ispatlamak istiyoruz. Çok istekliyiz. Tur için gereken skoru elde ederek taraftarımızı sevindireceğimizden hiç şüphem yok” değerlendirmesini yaptı.

Alanyaspor - Antalyaspor maçı ne zaman, hangi kanalda, saat kaçta?

18 Haziran Perşembe günü saat 20.45'te Bahçeşehir Okulları Stadyumu'nda oynanacak mücadeleyi Arda Kardeşler yönetecek. ATV'den naklen yayınlanacak 90 dakikanın canlı anlatımı ve skor takibi fanatik.com.tr'de olacak.

Alanyaspor - Antalyaspor ilk 11'ler:

Alanysaspor: Marafona, Juanfran, Tzavellas, Caulker, N’Sakala, Ceyhun, Salih, Efecan, Bakasetas, Fernandes, Cisse

Antalyaspor: Boffin, Nazım, Celustka, Veysel, Kudryashov, Fredy, Hakan, Sinan, Podolski, Amilton, Jahovic

Çok avantajlılar

İlk maçı uzatma anlarında Junior Fernandes'in attığı golle deplasmanda 1-0 kazanan Turuncu-Lacivertliler final öncesi oynanacak son maçta çok avantajlı. Podolski, Jahovic ve Sinan Gümüş gibi yıldızlara sahip olan Antalya ise derbide hem rövanşı almayı hem de finale çıkmayı planlıyor.

YORUM YAZ