MENÜ

Alanya kalesi!

Taraftarı önünde 8 maçtır yenilmeyen Aytemiz Alanyaspor ayrıca evinde Başakşehir’den sonra 8 golle ligin en az gol yiyen takımı konumunda. Sergen Yalçın’ın hedefi başarılı seriyi Fenerbahçe karşısında da sürdürebilmek.

Alanya kalesi!

Fenerbahçe’yi konuk etmeye hazırlanan Aytemiz Alanyaspor’un bu kritik maç öncesi müthiş iç saha karnesi dikkat çekiyor. Evinde oynadığı son 8 maçta yenilmeyen ve son 3 maçını kazanan Akdeniz ekibi, Süper Lig’de Galatasaray (33) ve Fenerbahçe’nin (9) ardından devam eden en uzun iç saha serisinin, Beşiktaş’la birlikte sahibi. Turuncu-Yeşilliler bu süreçte 5 galibiyet aldı, 3 maçtan ise beraberlikle ayrıldı. Özellikle Sergen Yalçın yönetiminde ortaya çıkan başarılı seride Alanyaspor’un evinde az gol yemesi de öne çıkıyor. Antalya temsilcisi, bu sezon Süper Lig’de iç sahada Başakşehir’in (6) ardından en az gol yiyen takım konumunda bulunuyor. Yalnızca kalesinde 8 gol gören Aytemiz Alanyaspor’un rakibi Fenerbahçe ise deplasmanda Bursaspor ile birlikte 10 golle en az gol atan iki ekipten biri.

Haberin Devamı

Tek sıkıntı Ceyhun

Zorlu maçın hazırlıklarını 3 puan parolasıyla sürdüren Aytemiz Alanyaspor’da iki eksik bulunuyor. Uzun süreli sakatlığı bulunan Mbilla Etame’nin yanı sıra orta sahanın vazgeçilmez ismi Ceyhun Gülselam sakatlığı nedeniyle forma giyemeyecek.

YORUM YAZ