MENÜ

AKUT Sporcumuz 2018 Olimpiyatlarında!

Güney Kore'de gerçekleşecek olan 2018 Pyeong Chang Kış Olimpiyatlarında AKUT Sporcumuz yarışacak!

AKUT Sporcumuz 2018 Olimpiyatlarında!

AKUT Spor Kulübü sporcumuz Özlem Çarıkçıoğlu, Alp Disiplini Kayak Branşı Kadınlar kategorisinde, Güney Kore Pyeong Chang’da yapılacak olan 2018 Kış Olimpiyat Oyunlarında ülkemizi temsil edecek. Özlem Çarıkçıoğlu, 12 ve 14 Şubat tarihlerinde düzenlenecek yarışmalarda piste çıkacak.

(ÖNEMLİ: Gençlik ve Spor Bakanımız Sayın Dr. Osman Aşkın BAK'ın tebrik yazısıyla bizleri ayrıca gururlandıran, Türk sporuna kazandırdığımız pırıl pırıl genç arkadaşımızı sizlere tanıtmak için dün sabah servis ettiğimiz daveti, 1 gün ertelemek durumunda kaldık. Sporcumuz, Olimpiyatlara gidecek olan sporcularla birlikte Ankara'da, Devletimizin kabul törenine davet edilmiş, oradaki programı uzadığı için bu akşam İstanbul'da olması güçleşmiştir.)

02.02.2018 saat 18.30'da, AKUT Spor Kulübü Başkanı Nasuh Mahruki ile AKUT Spor Kulübü Kar Sporları Branşı Sorumlusu Burak Üstay'ın da katılacağı, AKUT Genel Merkez'de yapacağımız söyleşiye siz saygıdeğer basın mensuplarımızı bekler, elimizde olmadan gerçekleşen bu erteleme nedeniyle özürlerimizi iletiriz.

Saygılarımızla,

AYÇA ÖZEN

AKUT Spor Kulübü Derneği



Haberin Devamı
YORUM YAZ