MENÜ

AKUT Kar Sporları takımları başarıya doymuyor

MedicalPark/ VBG Denizcilik sponsorluğunda yarışan AKUT Kar Sporları Takımı, 23-24 Aralık 2013 tarihlerindeki Kocaeli İl Birinciliği, 8-9 Ocak 2014 tarihlerindeki Ankara İl Birinciliği yarışlarında kazandığı zaferlerden sonra, İstanbul İl Birinciliği Yarışlarını da, başarı ile tamamladı.

AKUT Kar Sporları takımları başarıya doymuyor

AKUT Kar Sporları İstanbul Şubesi, 18-19 Ocak 2014 tarihlerinde, Erzurum Xanadu Snow White Hotel pistleri’nde yapılan, İstanbul İl Birinciliği Yarışlarında, muhteşem bir performans sergiledi. AKUT İstanbul Alp Disiplini Kayak Takımı 15 ve Snowboard takımı 4 sporcu ile, 2 gün süren yarışlarda, 31 madalya kazandı. AKUT İstanbul Kayak Takımı’ndan Alp TAMER 18 Ocak günü Slalom, ve yine AKUT İstanbul Kayak Takımı’ndan Harun ŞİMŞEK de 19 Ocak günü Büyük Slalom’da 64 sporcunun yarıştığı mücadelede günün en iyi derecelerini yaptılar.

Şubat ayında yapılması beklenen Türkiye Kayak Federasyonu Puanlı Etap Yarışları’na hazırlanmak için, AKUT sporcuları Erzurum ve Avusturya’daki antrenman kamplarına katılacaklar ve yarı yıl tatilini, yarışlarda başarılarını arttırmak amacıyla çalışarak geçirecekler.

Haberin Devamı
YORUM YAZ