MENÜ

Akın Çorap Yeşilgiresun Belediyespor ligde kalıcı olmak istiyor

Basketbol Süper Ligi ekiplerinden Akın Çorap Yeşilgiresun Belediyespor'un kulüp başkanı Kerim Aksu, çok güçlü takımların olduğu ve Avrupa'nın en iyi liglerinden birinde mücadele edeceklerini belirtti.

Akın Çorap Yeşilgiresun Belediyespor ligde kalıcı olmak istiyor

Aksu, gazetecilere yaptığı açıklamada, yarın başlayacak ligin ilk haftasında 11 Ekim Pazar günü deplasmanda Muratbey Uşak Sportif ile karşılaşacaklarını hatırlattı.

İlk kez Basketbol Süper Ligi’nde mücadele edeceklerini, bunun heyecanı ve mutluluğunu yaşadıklarını belirten Aksu, "Heyecanla ligin başlamasını ve ilk oynayacağımız karşılaşmasının saatini bekliyoruz. Giresun için tarihi bir süreç başlıyor. Avrupa’nın en iyi liglerinden birinde mücadele edeceğiz. Bunun onur ve gururunu yaşıyoruz" dedi.

Elde edilen onur ve gurur tablosu sadece kendilerinin değil, Giresun halkının başarısı olduğunu vurgulayan Aksu, "Yeni başarılar için Giresunlular olarak birliktelik oluşturup, heyecanımızı, sevincimizi, gücümüzü ortaya koyacağız" ifadesini kullandı.

Ligde başarılı işlere imza atmayı ve Giresun’un isminden Türkiye’de söz ettirmek istediklerini vurgulayan Aksu, "Çok güçlü takımların olduğu ve Avrupa’nın en iyi liglerinden birinde mücadele edeceğiz. Bence ligde kalıcı marka olmak kadar, ligde tutunmayı başarmak da önemli. Sağlam adımlarla gideceğiz. Alacağımız başarılı sonuçlar bizim ligdeki hedef çıtamızı yukarılara taşıyacaktır" diye konuştu.

AA

Haberin Devamı
YORUM YAZ