MENÜ

Akhisar'da düşüş sürüyor

Eskişehirspor karşısında 2-0 geriye düşmesine rağmen müsabakadan 1 puanla ayrılan Akhisar Belediyespor, son 4 maçta sadece 2 puan alabildi.

Akhisar'da düşüş sürüyor

Spor Toto Süper Lig’de deplasmanda Eskişehirspor karşısında 2-0 geriye düşen Akhisar Belediyespor, son bölümde attığı golle sahadan 3-3 beraberlikle ayrıldı.

Eskişehirspor karşısında henüz 11. dakikada 2-0 geriye düşen Akhisar Belediyespor, Rodallega’nın 2, Onur Ayık’ın 1 gol bulduğu karşılaşmada Eskişehirspor’la 3-3 berabere kaldı.

Ege temsilcisinin attığı 3. golden sonra Eskişehirsporlu oyuncular ve teknik heyeti, Akhisar Belediyespor’un etik davranmadığını ileri sürerek itiraz etti. Ancak Akhisar Belediyespor Teknik Direktörü Cihat Arslan, maçtan sonra yaptığı açıklamada, pozisyonu izledikten sonra suçlu olmadıklarını bir kez daha gördüğünü ve seyredince kalbinin daha rahatladığını söyledi. Arslan, "İnşallah Eskişehirspor haklı değildir, onlar haklıysa, bırakın sokağa çıkmayı, ömrümde teknik direktörlük yapmam, sahaya çıkmam yani" ifadelerini kullandı.

4 HAFTADIR KAZANAMIYOR

Ligde son olarak deplasmanda Gaziantepspor’u 1-0 mağlup eden Akhisar Belediyespor, Medipol Başakşehir’le golsüz berabere kaldıktan sonra Gençlerbirliği’ne 3-1, Fenerbahçe’ye ise 3-0 mağlup oldu.

Ege temsilcisi son olarak da Eskişehirspor’la 3-3 berabere kaldı. Ligde 3 hafta önce kalesinde gördüğü 20 golle ligin en az gol yiyen ekiplerinden olan Akhisar Belediyespor, son 3 maçta kalesinde 9 gol gördü. Puanını 38’e çıkaran Ege temsilcisi maç fazlasıyla Kasımpaşa’nın 1 puan önünde 6. durumda bulunuyor.

RODALLEGA 15. GOLÜNÜ ATTI

Süper Lig tarihinde takımın bir sezonda en fazla gol atan oyuncu unvanını daha önce eline geçiren Hugo Rodallega, dünkü karşılaşmada 2 gol atarak gol sayısını 15’e çıkardı. Golcü oyuncu Samuel Eto’o’yu geçerek gol krallığı yarışında 18 golü bulunan Beşiktaşlı Mario Gomez’in ardından ikinci sıraya yükseldi. Takımının beraberlik golünü kaydeden Onur Ayık, 3-1 kaybedilen Gençlerbirliği karşılaşmasının ardından 2. gol sevincini yaşadı.

FATİH ÖZTÜRK KALEYİ DEVRALDI

Süper Lig’de en son Trabzonspor formasıyla 21 Aralık 2014’te mücadele eden Fatih Öztürk, Akhisar Belediyespor’la ilk lig maçına çıktı. Bu sezon Ziraat Türkiye Kupası’nda 3 maçta forma giyen Fatih Öztürk’ün Süper Lig’de forma giydiği Bursaspor ile Trabzonspor arasındaki son karşılaşma da 3-3 berabere bitmişti. - Rakip Çaykur Rizespor Akhisar Belediyespor, 26. haftada 18 Mart Cuma günü saat 20.00’de Manisa 19 Mayıs Stadı’nda Çaykur Rizespor’u konuk edecek.

AA

Haberin Devamı
YORUM YAZ