MENÜ

Akhisar Belediyespor, Bokila'yı Cluj'a kiraladı

Akhisar Belediyespor, Jeremy Bokila'yı Romanya 1'inci Lig ekiplerinden CFR Cluj'a kiralık gönderdi.

Akhisar Belediyespor, Bokila'yı Cluj'a kiraladı

SPOR Toto Süper Lig'de Akhisar Belediyespor, sezon sonunda kulüp bulmalarını istediği 8 isimden Jeremy Bokila'yı Romanya 1'inci Lig ekiplerinden CFR Cluj'a kiralık gönderdi.

Geçen sezon devre arasında Tolunay Kafkasın teknik direktörlük yaptığı dönemde Çin Süper Ligi takımlarından Guangzhou'dan transfer edilen 28 yaşındaki Bokila, Akhisar'da ligde 4, kupada 1 maçta şans bulabildi. Akhisar'la Mayıs 2019'a kadar sözleşmesi bulunan Kongolu futbolcu, 1 sezon kiralık olarak Cluj'da forma giyecek.

Teknik Direktör Okan Buruk, yönetime verdiği raporda beklediği verimi alamadığı Bokila'yı yeni sezonda takımda istemediğini iletmişti. Başkan Hüseyin Eryüksel, oyuncunun Cluj'a kiralanması konusunda her türlü desteği sağladıklarını ifade ederek iki kulüp arasında 1 yıllık kiralık anlaşmasının imzalandığını kaydetti. Şimdiye kadar iç transferde Orhan Taşdelen ve Kadir Keleş, dış transferde ise Denizlispor'dan Alperen Babacan ve Balıkesirspor'dan Eray Ataseven'le anlaşan Akhisar Belediyespor'da arayış sürüyor.

Barış GEZİCİ / AKHİSAR, (DHA)

Haberin Devamı
YORUM YAZ