MENÜ

Ahmet Nur Çebi'den flaş hamle! Son 7,5 yıla denetleme!

Beşiktaş’ın Başkanı, tarafsız bir denetleme şirketiyle anlaşıp, borcun 2.5 milyar TL’ye yaklaşmasında hatası olanları ortaya çıkartacak. Daha önce eski başkan Orman da inceleme yaptırmış ancak sonuçları paylaşmamıştı.

Ahmet Nur Çebi'den flaş hamle! Son 7,5 yıla denetleme!

Beşiktaş'ta 20 Ekim’de yapılan olağanüstü genel kurulda ezici çoğunlukla başkanlığa seçilen Ahmet Nur Çebi, kulübün ekonomisini düzeltmek için yoğun çaba harcıyor. İlk etapta futbolcuların ve çalışanların birikmiş borçlarını ödeyen Siyah-Beyazlılar’ın Başkanı, bir taraftan da geçmişe dönük hesapların incelenmesi için heyet kurma çalışmalarına devam ediyor. Çebi’nin anlaşacağı tarafsız denetleme şirketinin, Kartal’ın son 7.5 yılını araştıracağı bildirildi.

Haberin Devamı

ÇEBİ, KENDİ DÖNEMİNİ DE İNCELETECEK

Kartal’da son mali kongrede 2 milyar 495 milyon 267 bin TL borç açıklanmıştı. Ahmet Nur Çebi başkanlığındaki yönetim, borcun 2.5 milyar TL’ye yaklaşmasında hatası olanları ortaya çıkartmak istiyor. Çebi’nin incelenmesini istediği bölünde içinde kendisinin ikinci başkanlık yaptığı dönem de bulunuyor. Beşiktaş’ta daha önce eski başkan Fikret Orman, Ernst&Young şirketine Yıldırım Demirören dönemini denetletmiş ancak sonuçları kamuoyu ile paylaşmamıştı.

Kaynak: Star

YORUM YAZ