MENÜ

Ahmet Kural-Sıla görüntüler! VİDEO

Sıla ile Ahmet Kural arasında devam eden "şiddet davası" ile ilgili yeni görüntüler ortaya çıktı. Kanal D Haber Sıla'nın yaşandığı iddia edilen olaydan sonraki görüntülerine ulaştı. Ahmet Kural ile Sıla arasındaki olaydan yaklaşık 18 saat sonra çekildiği iddia edilen görüntü delil dosyasına konuldu. Ortaya çıkan görüntülerde şarkıcı Sıla'nın kolunda ve yüzünde morluklar gözükmüyor.

Şarkıcı Sıla ile Ahmet Kural arasında devam eden "şiddet davası" ile ilgili yeni görüntüre Kanal D Haber ulaştı. Olaydan 18 saat sonra çekildiği iddia edilen görüntü, delil dosyasına konuldu. Görüntülerde şarkıcı Sıla'nın kolunda ve yüzünde morluklar gözükmüyor.

Haberin Devamı

SILA "DAYAK YEDİM" DEMİŞTİ

"Ahmet Kural'dan dayak yedim" dedi, savcıya şikayet etti. Ama iddialara göre darp raporunda önce böyle eğlendi. Dahası o görüntülerde dayağın izi görüntülenemedi. Şarkıcı Sıla, 1 Kasım tarihinde avukatı ile birlikte İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığına gitti. Ve Ahmet Kural'dan dayak yediğini iddia ederek şikayetçi oldu. Ve uzaklaştırma kararı aldırdı.

Dahası savcıya o dayağın izi olarak da 6 kare fotoğraf sundu. O fotoğraf karelerinde Sıla'nın kollarında ve yüzünde morluklar vardı. Oyuncu Ahmet Kural ise Sıla'ya şiddet uygulamadığını iddia etti. Sadece 29 Ekim sabahı tartıştıklarını öne sürdü. Savcılık halen soruşturmasını sürdürüyor. Taraflarda ellerindeki delilleri dosyaya koymaya devam ediyor.

Haberin Devamı

NELER OLMUŞTU?

Sıla, savcılığa giderek Ahmet Kural hakkında suç duyurusunda bulunmuş, darp edildiğini ileri sürmüştü. Kural iddiaları yalanlamış, ancak bir tartışma olduğunu da açıklamıştı. Kavganın, Okan Can Yantır nedeni ile çıktığı ileri sürüldü. Sıla'nın, Ahmet Kural'dan ayrı olduğu dönemde Okan Can Yantır ile birliktelik yaşadığı iddia ediliyor. Yantır, Arda Turan'ın da aralarında bulunduğu birçok önemli sporcunun danışmanlığını yapan şirketin sahibi.

YORUM YAZ