MENÜ

Ahmet Dursun'dan yeni Serkan Reçber açıklaması!

Beşiktaş'ın eski futbolcusu Ahmet Dursun, dün Serkan Reçber'le ilgili yaptığı açıklamanın ardından bugün yeni bir açıklama daha yaptı.

Ahmet Dursun'dan yeni Serkan Reçber açıklaması!

Beşiktaş'ın eski futbolcularından Ahmet Dursun, Siyah-Beyazlılar'ın sportif direktörlük görevi için Serkan Reçber'le anlaştığı iddiaları üzerine sosyal medya hesabından sert bir açıklama yapmıştı. Efsane futbolcu bugün yeni bir açıklama daha yaptı.

Ahmet Dursun
'un açıklaması şöyle;

Evet arkadaşlar, dün Beşiktaş'ın sportif direktörlüğü ile alakalı çıkan haberler ile ilgili yaptığım açıklamaların ardından bugün haberin doğru olmadığı ve Serkan Reçber'in Scout ekibinin başına geçeceği anlaşıldı. Serkan Reçber'in yurt dışı ve Anadolu kulüplerinden bir çok yeteneği takip ettiği biliniyor, bilgisi ve tecrübesi scouting'e dayalı ve burası için tam da aranan isim olduğunu düşünüyorum, doğru karar. Beşiktaş yönetimini bu karardan dolayı tebrik ediyorum. Dün sportif direktörlük ile yapmış olduğum açıklamalarda demek istediğim; Serkan Reçber'in adı Sportif direktörlük için geçtiğinde bu pozisyon için tecrübe aranmadığı ortadaydı, bende bu haber eğer doğruysa, bırakın kulüp içinden Beşiktaş'a hizmet etmiş, camianın içinde başarılı olan abilerimiz bu pozisyona gelsin demek istedim , eğer tam tersi sportif direktörlük tecrübesi ve başarısı olan birisi aranıyorsa, futbol oynamış ya da oynamamış, hangi kulüpten olursa olsun, tabi ki Beşiktaş'a gelmesini, katkı vermesini ve başarılı olmasını isterim.

Beşiktaş'ın efsanesinden Serkan Reçber isyanı!

Haberin Devamı
YORUM YAZ