MENÜ

Ahmet Dereli gol attığında Adanaspor kazanıyor

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Adanaspor, forvet Ahmet Dereli’nin son 4 sezonda fileleri havalandırdığı tüm maçları kazandı.

Ahmet Dereli gol attığında Adanaspor kazanıyor

Kulüpten yapılan yazılı açıklamaya göre, turuncu-beyazlıların 2012’de kadrosuna kattığı 25 yaşındaki Ahmet Dereli, Adanaspor formasıyla ilk lig golünü 2013-2014 sezonunda kaydetti.

O dönemdeki adıyla Gaziantep Büyükşehir Belediyespor’a ilk golünü atan Ahmet Dereli, takımının 5 Ocak Fatih Terim Stadı’ndaki karşılaşmadan 3-0 galip ayrılmasında rol oynadı.

Bu sezon ilk golünü Kayserispor’a karşı kaydeden turuncu-beyazlı futbolcu, geçen haftaki Akhisar Belediyespor maçında da skor tabelasını değiştirdi.

Adanaspor, Ahmet Dereli’nin 11 gol attığı son 4 sezondaki 11 maçı da kazandı.

"Adanaspor’u hak ettiği yerlere getireceğiz"

Ahmet Dereli, Adanaspor’u ligde hak ettiği yerlere getirmek istediklerini belirtti.

Gol attığı maçlarda yakalanan galibiyet istatistiğinin kendisi için gurur verici olduğunu aktaran Ahmet Dereli, şunları ifade etti:

"Her oyuncu takımına katkıda bulunmak ister. Adanaspor’da uzun yıllardır futbol hayatımı devam ettiriyorum. Burada çok iyi arkadaşlıklar ve dostluklar edindim. Bu yıl takımıma elimden gelen her şeyi vermek istiyorum. Lige iyi başlayamadık ama daha iş bitmiş değil. Galibiyet serisi yakalayarak Adanaspor’u hak ettiği yerlere getireceğiz. Kimsenin şüphesi olmasın."

AA

Haberin Devamı
YORUM YAZ