MENÜ

Ahmet Bulut'tan transfer açıklaması

Pepe transferinde tekrar gündem olan Menajer Ahmet Bulut açıklamalarda bulundu. Bulut, Emre Çolak ile ilgili İspanya'da bir kulüple görüşmelerin devam ettiğini söyledi.

Ahmet Bulut'tan transfer açıklaması

Beşiktaş'ın transfer listesinde başı çeken Pepe, siyah beyazlı kulüple 2 yıllık sözleşme imzaladı. Menajer Ahmet Bulut, Beşiktaş'a transfer sürecinde Inter, Juventus ve Paris Saint Germain'in sorun çıkardığını açıkladı. Ünlü menajer, Arda Turan, Emre Çolak ve Ozan Tufan konusunda da transfer açıklamalar yaptı.

NTV Spor'a konuşan Ahmet Bulut, "Pepe ile ilgili görüşmeler 3 aydır sürüyordu. Bu transferi 1 haftada yapmanız mümkün değil. İlk günden itibaren her şey olumlu gitti. PSG ve Inter de istiyordu. Juventus da son anda araya girdi ancak biz bir noktaya gelmiştik. Juventus alternatif olarak kafasında değildi" dedi.

Aynı zamanda Arda Turan, Emre Çolak ve Ozan Tufan'ın menajeri olan Ahmet Bulut, oyuncuların geleceği hakkında konuştu.

Emre Çolak için görüşüyorum

Ahmet Bulut, "Arda Turan, Barcelona'da kalacak. Haftaya takımının kampın katılacak. Deportivo oyuncusu Emre Çolak için İspanya'da bir kulüple görüşüyorum. Ozan Tufan'da ise Benfica olayı basında çıktı, ben hiçbir zaman öyle bir şey söylemedim. Fenerbahçe'de devam ediyor" diye konuştu.

Haberin Devamı
YORUM YAZ