MENÜ

Ahmet Ağaoğlu yeni hocayı açıklıyor

Tamer Tuna, Fatih Tekke, Tolunay Kafkas, Mustafa Akçay, Giray Bulak ve Sadi Tekelioğlu... Başkan Ahmet Ağaoğlu, bugün yapacağı basın toplantısında takımın başına getireceği teknik adamı açıklayacak. Yönetimde, Tamer Tuna isminin ağırlık kazandığı gelen haberler arasında.

Ahmet Ağaoğlu yeni hocayı açıklıyor

Bordo-Mavililer’de karar günü... Sezonun tamamlanmasının ardından Rıza Çalımbay ile yollarını ayıran ve bu doğrultuda teknik direktör arayışlarına başlayan Trabzonspor uzun zamandır birçok isimle temas halindeydi.

Özellikle Tamer Tuna, Fatih Tekke, Tolunay Kafkas, Mustafa Reşit Akçay, Giray Bulak ve Sadi Tekelioğlu’nun üzerinde duran Trabzonspor yönetiminde, Tuna’nın isminin ağırlık kazandığı öğrenildi. Genç çalıştırıcı ile yapılan görüşmelerin de olumlu geçtiği belirtilirken, çok ufak pürüzlerin kaldığı kaydedildi.

Görev süresini değerlendirecek

Listedeki en güçlü aday olarak Tamer Tuna dikkat çekerken, yönetimin taraftarın Fatih Tekke baskısını da göz önünde bulundurduğu öğrenildi. Fırtına’nın Başkanı Ahmet Ağaoğlu, tüm bu dedikodulara noktayı koymak için bugün saat 11.00’de Medical Park Stadyumu’nda bir basın toplantısı düzenleyecek. Trabzonspor’un patronunun, burada anlaştığı ismi açıklaması bekleniyor. Öte yandan Ahmet Ağaoğlu’nun bu basın toplantısında görev süresi boyunca yaptıklarından ve yapacaklarından da bahsedeceği kaydedildi.

Galatasaray'da 27 milyonluk temizlik



Haberin Devamı
YORUM YAZ