MENÜ

Ahmet Ağaoğlu: Taraftarı hayal kırıklığına uğratmayacağız

Trabzonspor’un patronu Ahmet Ağaoğlu, yeni sezon öncesinde oldukça iddialı konuştu: “Kaliteli bir kadromuz, kaliteli bir teknik ekibimiz var. Yeni sezona iddialı bir şekilde gireceğiz. Bu kulübe en iyi şekilde hizmet edeceğimden kimsenin şüphesi olmasın. Taraftarı hayal kırıklığına uğratmayacağız”

Ahmet Ağaoğlu: Taraftarı hayal kırıklığına uğratmayacağız

Bordo-Mavililer’in Başkanı Ahmet Ağaoğlu, önümüzdeki sezon öncesinde oldukça umutlu... Mali sıkıntılar nedeniyle önceki dönemlere göre dikkatli harcamalar yaptıklarını belirten Fırtına’nın patronu, “3 önemli transfer yaptık. Maliyetlerini de kuruşu kuruşuna hesapladık. Yani, bu isimlere, bizi zor duruma düşürecek rakamlar ödemeyeceğiz. Taraftarımızdan da herhangi kötü bir tepki almadık. Onların bizleri anladığını görmek oldukça güzel” ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı

‘Kaliteli bir kadromuz var’

Maddi anlamda sıkıntıların çok olduğunu ancak tüm bunlara rağmen yeni sezonda yarışın içinde olacaklarını vurgulayan Ağaoğlu, “İşimiz hiç kolay değil ancak kara bir tablo çizmeye de gerek yok. Kaliteli bir kadromuz, kaliteli bir teknik ekibimiz var. Yeni sezona iddialı bir şekilde gireceğiz. Geçen sezon şampiyonluk hedefiyle yola çıktılar ancak olamadılar. 51. yılda aklımız başımıza geldi. Bu kulübe en iyi şekilde hizmet edeceğimden kimsenin şüphesi olmasın. Taraftarı hayal kırıklığına uğratmayacağız” dedi.

YORUM YAZ