MENÜ

Ahmet Ağaoğlu: Gerilime gerek yok

Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu, kritik Fenerbahçe derbisi öncesinde FANATİK’e konuştu. Bordo-Mavililer’in patronu, “Sıradan bir maç. Futbolu, sporu farklı yerlere koymaya gerek yok. Güzel ağırlanırız, maçımızı oynar döneriz” dedi.

Ahmet Ağaoğlu: Gerilime gerek yok

Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu, kritik Fenerbahçe derbisi öncesinde FANATİK’e konuştu.

Haberin Devamı

İşte dev maç öncesi Ağaoğlu'nun açıklamaları:

‘Her yere, her maça giderim’

“Herkes Fenerbahçe maçını soruyor ama benim için özel değil. Çünkü bir takımın komutanı, lideri, başkanı olarak ben her yerde olmalıyım. Futbolcu sahada protokol tribününe baktığında başkanını görmek ister. Eğer ben orada yoksam futbolcu kendisini eksik hisseder.”

‘Yatırımlar altyapıya’

“Kulübede oturacak ve dünyanın parasını alacak yabancıya kapımız kapalı. Felsefemiz belli; altyapı altyapı altyapı... Bu sadece bizim değil Türk futbolunun kurtuluşu. Yatırımı yetersiz yabancılara yapacağınıza altyapıya yapacağız. Bizim için önemli olan bu. Bu zamana kadar dünya kadar yatırım yapılmış ne başarı var! Biz ise taraftarla bütünleştik, doğru işler anlaşıldı.”

Haberin Devamı

Ahmet Ağaoğlu: Gerilime gerek yok

‘Hocaya saygı duyuyorum’

“Teknik direktörümüz Ünal Karaman’a saygı duyuyorum, güveniyorum. Yenildiğimiz 2 maç dışında soyunma odasına inmedim, takım otobüsüne binerken bile izin isterim. Böyle olması gerektiğini düşünüyorum. Profesyonellik de, kurumsallık da bunu gerektirir. Her şeye karışan bir başkan modeline asla sıcak bakmıyorum.”

‘Oyuncu dert etmeli’

“Trabzonspor’un oyuncusu dert etmeli kötü sonucu. Evine gidip rahat rahat uyumamalı. Benim takımdaki 11 oyuncunun 5’i 6’sı Trabzonlu olmalı söylememin arkasında da bu var. Trabzonlu oyuncu ya da yerli oyuncu takımıyla sevinir, üzülür. Buna bir de buradan bakmak lazım.”

‘Herkese saygı duyuyoruz’

“Fenerbahçe maçının diğer maçlardan çok da farkı yok. Çünkü futbol sahada oynanır. Fenerbahçe de bizim saygı duyduğumuz takımlardan biri. Biz zaten bütün takımlara saygı duyuyoruz. Mücadeleyi sahada futbol kuralları içerisinde vermek düşüncesinde bir takımız. Çıkacağız, oynayacağız, akşam evimize gidip yatacağız. Ayrıca biz görev dönemimizde dostluk ve spor çağrısı yapan bir ekibiz. Bunun karşılığını da aldık. Artık Trabzonspor çok daha sevilen ve saygı duyulan bir takım durumunda.”

Ahmet Ağaoğlu: Gerilime gerek yok

‘Gençler benim çocuklarım’

“Yusuf ve Abdülkadir bizim için gerçekten de önemli bir dönüm noktası oldu. Çok değerli oyuncular. Onlar için satmam demiyorum ama doğru zamanda doğru rakama bir transfer olmalı. Bize elinde yetki belgesi olan çok kişi geliyor ve bu çocukları satmaya çalışıyor. Adres yanlış. Doğru adres Trabzonspor Kulübü. Varsa elinizde resmi bir belge gelin görüşelim.”

Haberin Devamı

‘Menajerler beni sevmez’

“Geçmişte menajerlere harcanan paralar ortada. Şimdi bizim harcadıklarımız da ortada. Aradaki farkı herkes biliyor. Menajerler beni sevmiyor. Neden sevsin! Çünkü onları tatmin edecek oranda transfer yapmıyoruz. Benim önceliğim Trabzonspor’un başarısı.”

Serhat Demirtaş

Ahmet Ağaoğlu: Gerilime gerek yok

YORUM YAZ