MENÜ

Ahmet Ağaoğlu: ''Altyapı olmadan üstyapı olmaz''

Trabzonspor'un yeni patronu Ahmet Ağaoğlu, ''100'e yakın amatör takımı olan Trabzon'un altyapısını yeteri kadar kullanamadık. Altyapı olmadan üstyapı olmaz. Hedefimiz sorunsuz bir Trabzon. Bu düşünceyle altyapıyla ilgili çok ciddi çalışma ve yatırımlar yaptık” dedi.

Ahmet Ağaoğlu: ''Altyapı olmadan üstyapı olmaz''

Bordo-Mavililer’in Başkanı Ahmet Ağaoğlu görev süreleri boyunca altyapı çalışmalarına çok önem verdiklerini ve Trabzon’u bir futbol fabrikasına dönüştürmek istediklerini dile getirdi. Türkiye’de altyapıya yeteri kadar değer verilmediğini kaydeden Ağaoğlu, “Trabzon bir futbol kenti. İnsanlar burada futbolla yatıyor, futbolla kalkıyor. 100’e yakın amatör futbol takımı olan Trabzon kentinin altyapısını gerektiği ve yeteri kadar kullanamadığımız aşikar. Altyapı olmadan üstyapı olmaz. Hedefimiz sorunsuz bir Trabzon. Bu düşünceyle geldiğimiz günden bugüne kadar altyapıyla ilgili çok ciddi çalışma ve yatırımlar yaptık” ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı

‘Gençlerimiz kurtaracak’

Mali krizle mücadele etmenin en iyi yolunun altyapıya önem vermek olduğunu vurgulayan Fırtına’nın patronu, “Bizim insanlarımız biraz sabırsız. Yani hemen başarı istiyorlar. Bu da futbola olan tutkularından kaynaklanıyor. Ancak bir taraftan savaşırken, emek ve yatırım vazgeçilmezdir. Çok kısa sürede altyapıdaki hocalarımızla bütün eksiklerimizi gidereceğiz. Çünkü bu kulübü içinde bulunduğu ekonomik çıkmazdan kurtaracak olan altyapı futbolcularıdır” dedi.

Haberin Devamı

Oyuncu izleme ekibi iş başında

Devre arasında kadrosunu güçlendirmek isteyen Karadeniz ekibinde çalışmalar devam ediyor. Trabzonspor’un oyuncu izleme ekibi, hem gelecek vaaeden hem de uygun maliyetli isimlerin listesini hazırlıyor. Yönetim, önümüzdeki ay Ünal Karaman’ın onay verdiği isimler için resmi görüşmelerine başlayacak.

Çalışmalar yakında başlayacak​

Bordo-Mavili ekibin yöneticileri ile futbol sorumluları bir araya gelmiş ve Trabzonspor’un gelecek planlamasına yönelik toplantı yapılmıştı. Görüşmede Fırtına’nın geleceğe yönelik atacağı adımlar belirlenmişti. Ahmet Ağaoğlu ve ekibinin, bu fikirlerin hayata geçmesi için çalışmalara start vereceği öğrenildi.

YORUM YAZ