MENÜ

Agüero: 2 Drogba: 2

Şampiyonlar Ligi D grubu maçında, Atletico Madrid ile Chelsea arasındaki mücadele iki yıldız forvetin gol düellosuna sahne oldu.

Agüero: 2 Drogba: 2

Grupta maç öncesinde 1 puanı bulunan ve zorlu rakibi karşısında iddiasını sürdürebilmek için mutlaka kazanması gereken İspanyol ekibi, 90 dakika sonunda 1 puan aldı ve üst tur şansını kaybetti.

Karşılaşmanın başında Forlan ile gole yaklaşan Atletico Madrid, bu şansı değerlendiremezken, 9. dakikada Chelsea Drogba ile golü kaçırdı. 32. dakikada Kalou'nun kafa vuruşu az farkla dışarı gitti. Karşılaşmanın ilk yarısı golsüz sona erdi.

İkinci yarıda karşılıklı gol pozisyonları devam etti. Drogba ve Agüero'nun pozisyonları golle sonuçlanmadı. Agüero'nun 58. dakikada ceza sahası içerisinde düşürülmesine hakem penaltı düdüğü çalmadı. 66. dakikada Arjantinli yıldız Agüero, mükemmel bir voleyle topu ağlara gönderdi. Golden 10 dakika sonra Deco net bir gol pozisyonunu değerlendiremedi. İngiliz ekibinin beraberlik golü 82. dakikada Drogba'dan geldi. Yıldız futbolcu, Malouda'nın ortasına mükemmel bir zamanlama ve yükselişle kafasını vurdu ve topu ağlara gönderdi. Golden 6 dakika sonra, yine Drogba 88. dakikada önüne atılan uzun topta vuruşunu yaptı, kaleciden dönen top tekrar önünde kalınca bu kez topu ağlara gönderdi ve takımını 2-1 öne geçirdi.

Atletico Madrid bir kez daha mağlubiyetin eşiğine gelmişken, yine Arjantinli yıldız Agüero sahneye çıktı ve 90+1. dakikada frikikten kaleci Cech'i avlayarak bir puanı takımına kazandırdı ancak bu sonuç İspanyol takımının bir üst tur için şansını devam ettirmesine yeterli olmadı.

Haberin Devamı

ATLETICO MADRID 2-2 CHELSEA

YORUM YAZ