MENÜ

Ağaoğlu'na büyük destek

Son kongrede başkanlığı kaybetse de aldığı oy oranıyla seçimin kazananı olarak kabul edilen Celil Hekimoğlu, şu an için tek başkan adayı durumundaki Ahmet Ağaoğlu’na destek verdi.

Ağaoğlu'na büyük destek

Bir önceki kongrede aldığı oyla başkanlık koltuğunu kaybetse de seçimin kazananı olarak kabul edilen Celil Hekimoğlu’ndan Ahmet Ağaoğlu’na destek mesajı geldi. Daha önce FANATİK’e konuşan ve “Biz burada artık seçim çekişmesi yaşamamalıyız. Yapmamız gereken bir aday etrafında birleşmek. Bunun için de çıkacak adaya her türlü desteği vereceğiz” diyen Hekimoğlu, sözlerinin arkasında durdu.

‘Rüzgara katkı sağlamalıyız’

7-8 Nisan’da yapılacak olan kongrenin önemine dikkat çeken Hekimoğlu, Ahmet Ağaoğlu’nun çok kritik bir dönemde göreve talip olduğunun altını çizdi ve ekledi: “Kendisini canıgönülden kutluyotum. Bu dönemde Trabzonspor’a talip olmak hiç kolay değil. Kendisine elimizden gelen tüm katkıyı yapacağız. Başkaları da aday çıkabilir, onlara da saygı duymamız gerekiyor ama Ahmet beyin lehine iyi bir destek var. Bu rüzgara bizim de katkı vermemiz lazım.”

Ahmet Ağaoğlu geniş hesap dökümü istedi

Ekonomik açıdan kritik bir dönemde göreve soyunan başkan adayı Ahmet Ağaoğlu, tabloyu net bir şekilde görmek ve yol haritasını en kısa zamanda belirlemek için düğmeye bastı. Kulüpten yakın-orta-uzun vadeli borç ve alacak dökümünü talep eden Ağaoğlu’nun yönetimini de en geç salı günü netleştirip kamuoyu ile paylaşması bekleniyor. Gece gündüz mesai harcayan başkan adayı, Trabzonspor’daki hedefleriyle ilgili geniş bir basın toplantısı da düzenleyecek.

Dünyanın en büyük gemisi: Harmony of the Seas

Haberin Devamı
YORUM YAZ