MENÜ

Advocaat: Bu kez fırsatı kaçırmayalım

Advocaat, dünkü idmanda öğrencileri ile toplantı yaparak, “Geçen hafta Başakşehir’in puan kaybını değerlendiremedik. Bu kez aynı hatayı yapmamalıyız” sözleriyle uyardı

Advocaat: Bu kez fırsatı kaçırmayalım

Dick Advocaat, Antalyaspor maçı öncesinde öğrencilerine birçok konuda uyarılarda bulundu. Hollandalı teknik adam, idmanda konuşma yaptığı oyuncularına, “İyi bir hava yakaladık ancak bu sizi rehavete sokmasın. Ligde istediğimiz konumda değiliz. Hata yapma lüksümüz yok. Geçen hafta Başakşehir kayıp yaşadı ancak biz de Beşiktaş ile berabere kaldık. Zirveye yaklaşma şansını kullanamadık. Bu hafta aynı hatayı tekrarlamayalım. Maç boyunca motivasyonunuzu kaybetmeyin” ifadelerini kullandı.

‘Eto’o’ya dikkat’

69 yaşındaki teknik adam, rakibin takım olarak formda olduğunu söylerken Eto’o’ya ayrı bir parantez açarak, “Onun kalitesini ve neler yapabildiğini anlatmama gerek yok. En ufak hatayı cezalandırabilir. Bunu aklınızdan çıkarmayın” dedi. Advocaat son olarak Antalyaspor’un hızlı hücuma çıkan bir takım olduğunun altını çizerek, top kaybı yaşanması halinde savuma yerleşimi konusunda hızlı olmaları gerektiğini belirtti.

Haberin Devamı
YORUM YAZ