MENÜ

Adım adım Rolando

Savunmaya da takviye yapmak isteyen Fenerbahçe, Vitor Pereira'nın da Porto'dan eski öğrencisi Rolando'yu kadrosuna katmak istiyor. Portekizli hocanın, bu transferde kilit rol oynaması bekleniyor.

Adım adım Rolando

Hücum hattı için yıldız isimlerle temasta olan Fenerbahçe, savunmaya da mutlaka takviye yapmak istiyor. Basın Sözcüsü Mahmut Uslu’nun, forvet transferinin yanında defansa da bir ismi alacaklarını söylemesi, bu konuda çalışmaların tüm hızıyla sürdüğünü gösteriyor. Teknik direktör Vitor Pereira’nın transfer listesinde bulunan savunma oyuncusu Rolando’nun, görüşülen oyuncular arasında ilk sırada yer aldığı bildirildi. Geçen sezonu Porto’nun oyuncusu olarak Anderlech’te kiralık olarak tamamlayan 29 yaşındaki oyuncunun sözleşmesi önümüzdeki sezon sonunda bitiyor.

En ciddi talip Kanarya...

Porto’nun gelecek sezonki kadrosunda düşünmediği ve çok uygun bir rakama yolları ayırması muhtemel olan Portekizli futbolcunun transferini, Pereira’nın bitirmesi bekleniyor. Tecrübeli çalıştırıcının, 2011-2012 sezonunda birlikte çalıştığı Rolando’nun, Fenerbahçe’ye gelmeye hazır olduğu konuşulurken, kendisiyle ilgilenen en ciddi takımın da Sarı-Lacivertliler olduğu belirtildi.

Yusuf Dursun

Haberin Devamı
YORUM YAZ