MENÜ

Adım adım Fırtına'ya

Ersun Yanal'ın çok istediği Douglas Franco'da olumlu gelişmeler yaşanıyor. Dinamo Moskova'dan parasını zamanında alamayan Brezilyalı savunmacı, kulübüne resti çekti, kendisine gelen tekliflere daha çok yoğunlaştı.

Adım adım Fırtına'ya

Transferin hızlı takımı Trabzonspor, Alper, Hakan Arıkan, Okay ve Mbia ’nın ardından Rusya Premier Lig takımlarından Dinamo Moskova ’da forma giyen savunma oyuncusu Douglas Franco’yu da renklerine bağlama konusunda iyi ilerleme katediyor.

Bu oyuncunun peşinde olan genel menacer Süleyman Hurma tecrübeli futbolcuyla her konuda anlaşmıştı. Fakat Rus kulübünün istediği yüksek bonservis ücreti nedeniyle, görüşmeler tıkanma noktasına doğru ilerliyordu. Moskova cephesinde bu tarz sorunlar yaşanırken, 27 yaşındaki futbolcudan gelen haberler Karadeniz temsilcisinin elini güçlendirmeye başladı.

Şikayet edecek

Dinamo Moskova’dan geçtiğimiz sezondan alacakları bulunan ve halen banka hesabına parası yatırılmayan Sambacı oyuncunun, kulübünü UEFA’ya şikayet etmesinin an meselesi olduğu öğrenildi. Yaşanan ekonomik sıkıntılar nedeniyle ayrılma fikrine artık daha gerçekçi bakan savunma oyuncusu kendisine gelen tekliflere yoğunlaşmış durumda. Hem savunmanın ortasında hem de sağ bekte oynayan 27 yaşındaki futbolcunun çok yönlü olması Ersun hoca ve transfer komitesini iştahlandırıyor.

Haberin Devamı
YORUM YAZ