MENÜ

Adil Rami'yi yerden yere vurdular: "Büyük aptallık!"

Fenerbahçe'nin Fransız stoperi Adil Rami, dün MKE Ankaragücü'yü 2-1 yendikleri maçta yaptığı hatayla ülkesinde gündem oldu. 33 yaşındaki savunmacıya son derece ağır eleştiriler yöneltildi.

Adil Rami'yi yerden yere vurdular: "Büyük aptallık!"

Fenerbahçe'nin yeni transferlerinden Adil Rami, dün MKE Ankaragücü ile oynanan lig maçında verdiği hatalı pas sonucu takımının 1-0 geriye düşmesine neden olmuştu. Sarı Lacivertli ekip mücadeleden 2-1'lik galibiyetle ayrılmayı başarsa da 33 yaşındaki savunmacının bu hatası Fransa'da gündeme oturdu.

Haberin Devamı

Ülkenin dünyaca ünlü spor gazetesi L'Equipe, haberi "Fenerbahçe gülmeyi başardı ama Adil Rami değil" başlığıyla okuyucularıyla paylaşırken France Football dergisi de "Rami'nin Fenerbahçe'deki büyük aptallığı" ifadelerini kullandı. Football.fr adlı internet sitesi ise deneyimli stoperin hatası için "Rami'nin Fenerbahçe maçındaki felaket pası" yorumunu yaptı.

Onze Mondial dergisi ise devre arasında oyundan alınan yıldız futbolcunun Sarı Lacivertli formayı ilk kez terlettiğine vurgu yaptığı haberinde "Adil Rami'nin Fenerbahçe'yle çıktığı ilk maçtaki aptallığı" başlığını kullandı.

Yunus DİLBER / Fanatik Dış Haberler

YORUM YAZ