MENÜ

Adil Rami yorumu: Kaliteli ama riskli transfer

Fenerbahçe, transfer görüşmeleri için Fransız stoper Adil Rami'yi İstanbul'a getirdi. Tecrübeli futbolcunun sarı-lacivertli takımla sözleşme imzalaması bekleniyor. NTV'de yayınlanan 90+ programında konuşan yazarımız Ali Ece, Adil Rami transferiyle ilgili değerlendirmelerde bulundu.

Fenerbahçe'de transfer çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Sarı-lacivertliler, son olarak transfer görüşmeleri için Fransız stoper Adil Rami'yi İstanbul'a getirdi.

Haberin Devamı

NTV'de yayınlanan 90+ programında konuşan yazarımız Ali Ece, Adil Rami transferiyle ilgili değerlendirmelerde bulundu.

Adil Rami'nin muazzam bir kariyeri olduğunu ifade eden Ali Ece, "Fransa milli takımımın çok iyi olduğu dönemlerde Fransız milli takımının az stoperlerinden bir tanesi. Form geçici klas kalıcıdır. Ancak risk nereden geliyor. Tekrar form tutturmak acaba zor mu olacak kolay mı olacak? Şu an eldekilerden daha iyi stoper Zanka hariç. Zanka’dan daha iyi kariyeri var ama Zanka şu an daha hazır. Çok iyiydi Lig’de. Fransa milli takım formasını almak kolay iş değil. O dönem çok iyi stoperleri vardı onların arasından sıyrılmayı başardı. Kimler kimler yedekte kaldı. Valencia’da da baya iyiydi." dedi.

YORUM YAZ