MENÜ

Adidas Next Generation Turnuvası'na Anadolu Efes etkisi

Avrupa'nın alt yaş gruplarındaki en prestijli turnuvası U18 Adidas Next Generation'da Anadolu Efes, başarılı performansıyla dikkat çekiyor.

Adidas Next Generation Turnuvası'na Anadolu Efes etkisi

Avrupa basketbolunun gençlere yönelik en prestijli turnuvası Adidas Next Generation'da temsilcilerimizden Anadolu Efes, performansıyla dikkat çekiyor.

Belgrad etabında, Kızılyıldız, Spars Ziraat Bank Sarajevo, Umana Reyer Venice ile mücadele veren Anadolu Efes, ilk iki maçında Umana Reyer Venice ve Spars Ziraat Bank Sarajevo'yu mağlup etmeyi başardı.

Üçüncü maçında Kızılyıldız ile karşılaşan temsilcimiz rakibine 87-70 mağlup olsa da kadroda yer alan isimlerin bireysel performanslarıyla da dikkat çekiyor.

Anadolu Efes'in 79-69 kazandığı Spars Ziraat Bank Sarajevo maçında temsilcimizin 2001 doğumlu oyuncusu Mustafa Kurtuldum; 41 sayı, 5 ribaunt, 3 top çalma, 1 asist ile maça damga vurdu. Mustafa, karşılaşmada 7/14 üçlük isabeti sağladı.

Mustafa'nın ürettiği 41 sayı turnuva tarihinin en yüksek üçüncü skor performansı oldu. Bu alanda ilk sıranın sahibi şimdilerde Phoenix Suns forması giyen öncesinde Maccabi Tel Aviv ile turnuvada 43 sayı kaydetmiş olan Dragan Bender'di.

Haberin Devamı
YORUM YAZ