MENÜ

Adem Ljajic'te mutlu son! İşte bonservisi

Beşiktaş, devre arası transfer döneminde Torino'dan satın alma opsiyonuyla birlikte kiraladığı Sırp futbolcu Adem Ljajic'in bonservisini 6.5 milyon euro karşılığında satın aldı.

Adem Ljajic'te mutlu son! İşte bonservisi

Beşiktaş’ın sezon başında İtalya Serie A ekibi Torino’dan kiralık olarak kadrosuna kattığı Adem Ljajic, Siyah Beyazlı forma altında ortaya koyduğu etkili performansla takımın ön plana çıkan ismi olmayı başarmıştı.

Haberin Devamı

Siyah Beyazlı yönetim, bu sezon çıktığı 33 maçta 9 gol ve 14 asist kaydeden Sırp futbolcunun satın alma opsiyonunu kullandı. beIN SPORTS'da yer alan habere Beşiktaş, 27 yaşındaki futbolcuyu 6.5 milyon Euro karşılığında transfer etti.

Adem Ljajicte mutlu son İşte bonservisi

Bir ilke imza attı

Son olarak geçen akşam Kasımpaşa’yı sezonun son maçında Vodafone Park’ta 3-2’lik skorla devirdikleri maçta 2 asist yaparak karşılaşmanın kahramanları arasında yer alan 27 yaşındaki orta saha oyuncusu, bu performansı sonrası sezon genelinde yakaladığı istatistikle bir ilke imza attı.

İlk sezonunda başardı

Bu sezon Beşiktaş formasıyla 32 maça çıkan Adem Ljajic, 9 gol ve 13 asistlik performansla takımına toplamda 22 sayılık katkı sağladı. Başarılı futbolcu, bu sezonki görüntüsüyle kariyer rekorunu kırdı. Kara Kartal’dan önce görev yaptığı İtalya Serie A ekibi Torino’da 2016-17 sezonunda 36 mücadelede 12 gol ve 9 asistlik performans ortaya koyarak 21 sayıya katkı yapan Ljajic, Beşiktaş’taki ilk sezonunda en başarılı dönemini yakaladı.

YORUM YAZ