MENÜ

Adem Ljajic şov sürüyor!

Sırbistan Milli Takımı ile 2 maçta 2 gole imza atan Adem Ljajic, gol şovuna Ankaragücü karşısında devam etti. 12’de direğe takılan Sırp oyuncu, 23’te fileleri sarstı ve Süper Lig kariyerindeki ilk golünü kaydetti. Güven’in attığı golde de asisti yapan Ljajic performansıyla tam not aldı.

Adem Ljajic şov sürüyor!

Transfer olduğu günden bu yana Siyah- Beyazlılar’da beklentileri karşılayamayan Adem Ljajic, milli arada adeta yeniden doğmuştu. Sırbistan Milli Takımı ile Uluslar Ligi C Grubu’nda mücadele eden 27 yaşındaki oyuncu, önce 2-1 kazandıkları Karadağ karşılaşmasında bir gole imza atmıştı. Bu maçtan 3 gün sonra Litvanya’yı konuk eden Sırbistan, rakibini 4-1’le geçerken, Ljajic yine ağları sarsmayı başarmış ve çıktığı 2 mücadelede 2 gol kaydetmişti. Milli takımdan moralli dönen yıldız oyuncu, gol şovuna dün de Ankaragücü karşısında devam etti. ,

Haberin Devamı

Çaresiz bıraktı

Maça oldukça istekli başlayan tecrübeli futbolcu, henüz 12. dakikada gole çok yaklaştı. Ljajic’in kullandığı frikikte top direkten döndü. Kara Kartal’ın ataklarını yönlendiren Sırp futbolcu, 23. dakikada ise Ankaragücü kalecisi Korcan Çelikay’ı çaresiz bıraktı. Ceza sahası dışından çok sert bir şut çıkaran başarılı oyuncu, Sarı-Lacivertli fileleri havalandırdı ve Süper Lig kariyerindeki ilk golünü attı. 44’te de Güven Yalçın’ın attığı şık golde asisti yapan isim olan Ljajic, performansıyla hem teknik heyetten hem de Siyah-Beyazlı taraftarlardan tam not aldı.

YORUM YAZ