MENÜ

Adem Büyük adım adım Trabzon'a

Kasımpaşa'yla gemileri yakan ve kadro dışı bırakılan Adem Büyük'ün, Trabzonspor'la anlaşmaya çok yaklaştığı öğrenildi. En ciddi teklifi Bordo-Mavililer'den alan deneyimli golcüyü Ersun Yanal'ın aradığı ortaya çıktı.

Adem Büyük adım adım Trabzon'a

Ligin 27. haftasında oynanan Beşiktaş karşılaşmasının 78. dakikasında taraftarlarla tartışan ve hakem Mustafa Kamil Abitoğlu tarafından kırmızı kartla oyundan atılan Adem Büyük, tribünlerin hedefi haline gelmişti. Hem teknik direktör Önder Özen’in hem de yönetim kurulunun üstünü çizdiği 27 yaşındaki futbolcu, kulüp arayışlarına başladı. Alınan bu karardan bir an olsun geri adım atmayan yönetim, Adem’i satmaya yeşil ışık yaktı. İstanbul temsilcisiyle yollarını ayırmasına kesin gözüyle bakılan deneyimli golcü oyuncu için Trabzonspor kanadı ilk dirsek temasını kurdu.

Yanal’dan telefon

Özer Hurmacı’nın bonservisinin alınması sürecinde, Adem Büyük hakkında girişimde bulunan Bordo- Mavili yöneticilerin olumlu geri dönüş aldığı ve pazarlıkların resmen burada başladığı öğrenildi. Ersun Yanal’ın da, Adem’i telefonla arayıp, “Seni takımımda görmek istiyorum. Önümüzdeki sezon kuracağımız kadroda senin de yerin olacak” dediği ortaya çıktı. Oscar Cardozo’ya, hızlı ve kolay çalım atma, asist yapma özelliklerine sahip bir partner arayan Yanal’ın 27 yaşındaki futbolcuda çok ısrarcı olduğu öğrenildi.

Haberin Devamı
YORUM YAZ