MENÜ

Adebayor'da son dakika

Yıllık ücretinde indirime gideceğini söyleyen Adebayor'dan kötü haber geldi. Malouda ve Bosingwa transferleriyle şov yapan Trabzonspor, golcü futbolcu için devreye girdi, fiyat tekrar arttı. Yönetim, Togolu golcüye, menacerleri vasıtasıyla 'imza atma' dedi.

Adebayor'da son dakika

Beşiktaş’ın uzun süredir gündeminde olan Adebayor konusunda her gün yeni bir gelişme yaşanıyor. Kartal’a daha önce yıllık ücretinde indirime gideceğini söyleyen Togolu oyuncu, menacerleri vasıtasıyla bu kararından vazgeçtiğini bildirdi. Olayın aslı ise sonradan ortaya çıktı. Yıldız oyuncunun temsilcileri, yöneticilerle yaptığı görüşmede Adebayor için başka bir Türk kulübünün daha devreye girdiğini belirtti. Siyah-Beyazlılar, ‘kim’ sorusuna ise beklemediği bir yanıt aldı. Malouda ve Bosingwa’yı kadrosuna katarak imza şov yapan Trabzonspor’un, Adebayor’a teklif yaptığı öğrenildi. Bordo-Mavililer’in bu atağı karşısında şaşkına dönen yönetim, menacerler aracılığıyla tecrübeli futbolcuya ‘sakın imza atma’ dedi. Pazarlık kapısını açık bırakan Beşiktaş, yeniden masaya oturmak için oyuncunun temsilcilerinden söz aldı.

Fiyat tavizi yok

Vodafone’la yapılacak olan sponsorluk anlaşmasının ardından bu transferdeki yol haritasını belirlemek isteyen Beşiktaş, Bordo-Mavililer’in devreye girmesiyle birlikte imkanları zorlayacak. Ancak Fikret Orman, 5 milyon Euro isteyen Adebayor’a taviz verilmesini istemiyor. Yıllık 3 milyon Euro ödeyebilecek durumda olan Siyah-Beyazlılar, oyuncunun menacerleriyle yine bu fiyat üzerinden pazarlıklarını sürdürecek.

Haberin Devamı
YORUM YAZ