MENÜ

Adana Demirspor'da Kutlu dönemi sona erdi

Adana Demirspor'da Hakan Kutlu dönemi 12 hafta sürdü. Sezon başında büyük umutlarla Adana Demirspor'a gelen Hakan Kutlu'nun, görevine 3-0'lık Altay mağlubiyetinin ardından son verildi.

Adana Demirspor'da Kutlu dönemi sona erdi

Murat Sancak'ın kulüp başkanı olmasının ardından büyük bir yapılanmaya giren ve yaptığı transferlerle şampiyonluğun en büyük favorilerinden olan Adana Demirspor'da Hakan Kutlu'nun görevinden son verildi.

Haberin Devamı

Sezon başı büyük umutlarla gelen ve her röportajında tek hedeflerinin şampiyonluk olduğunu belirten Kutlu yönetimindeki Adana Demirspor, 12 haftası geride kalan Spor Toto 1. Lig'de 19. puan toplayabildi.

12. sırada bulunan ve bugün oynanan maçta Altay'a 3-0 mağlup olan taraftarlar Kutlu'yu istifaya davet etmişti.

'En kısa sürede kulübe uygun teknik direktör bulacağız'

Adana Demirspor Kulübü Başkanı Murat Sancak, ”Biz de yönetim kurulu olarak en kısa zamanda kulübümüze uygun bir teknik direktörle anlaşma sağlayarak yolumuza devam edeceğiz. Allah nasip ederse, Süper Lig'e çıkmak için futbolcusuyla, hocasıyla, yöneticisiyle ve tabi ki cefakar, vefakar taraftarıyla bir bütün olarak azimle ve inançla hedeflerimiz doğrultusunda sabırla devam edeceğiz. Allah yar ve yardımcımız olsun” şeklinde açıklamada bulundu.

Haberin Devamı

FANATİK ÖZEL

YORUM YAZ