MENÜ

Adana Demirspor'da gündem Mario Balotelli

Dibe vuran kariyerini Adana Demirspor formasıyla ayağa kaldıran Mario Balotelli, Valencia’nın gündeminde. Sözleşmesinde ‘5 milyon Euro’ya serbest kalır’ maddesi bulunan yıldız oyuncu, transferini Instagram'dan oylamaya sunarak ayrılık sinyalleri verdi.

Adana Demirspor'da gündem Mario Balotelli

Geçtiğimiz sezonun başında bedelsiz olarak Adana Demirspor’a transfer olan, bitme noktasına gelen kariyerini yeniden ayağa kaldıran 31 yaşındaki İtalyan golcü Mario Balotelli hakkında flaş gelişmeler yaşanıyor. Adana Demirspor’da başkan Murat Sancak, geçtiğimiz sezon 33 maçta sergilediği 19 gol ve 6 asistlik performansıyla yeniden milli takıma seçilen ve birçok Avrupa takımının yeniden dikkatini çeken Süper Mario lakaplı yıldız futbolcusunu bırakmayacağını açıklamıştı. Ancak Balotelli’nin sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım kafaları karıştırdı.

Haberin Devamı

‘İster misiniz?’

Yurt dışından birçok kulübün peşinde olduğu ve son olarak La Liga’nın köklü takımı Valencia’nın ilgilendiği 31 yaşındaki futbolcu, Instagram hikayesinde İspanya bayrağı, futbol topu ve Mario ismini yan yana koyup, takipçilerine, “İster misiniz?” yazarak transferini oylamaya sundu. Kontratına göre 5 milyon Euro getirmesi halinde bonservisini eline alma şansı olan İtalyan yıldızın, Valencia’dan gelen öneriye son derece sıcak olduğu gelen haberler arasında.

Başkan dert etmiyor

Adana Demirspor’un 28 yıllık Süper Lig hasretine son veren, akademiden A Takım’a kadar kulübe adeta çağ atlatan Başkan Murat Sancak’ın transfer konularıyla ilgili tavrı net. Her fırsatta, “Değerini bulan gider” diyen Sancak, aynı zamanda, “Gidenin yerini daha iyisiyle doldururuz” diyerek de kulübün elini güçlü tutmaya devam ediyor.

YORUM YAZ