MENÜ

Adana Demirspor'da başkandan çağrı

Ligde şampiyonluğa adım adım yürüyen Mavi Şimşekler'de başkan Selahattin Aydoğdu, Şanlıurfaspor'la oynayacakları karşılaşma için taraftar "Stadı doldurun" çağrısında bulundu.

Adana Demirspor'da başkandan çağrı

PTT 1. Lig'de lider Kayserispor'un en yakın rakibi Adana Demirspor, pazar günü saat 16.30'da 5 Ocak Stadı'nda oynayacakları Şanlıurfaspor mücadelesine büyük önem veriyor. Bitime 8 maç kala şampiyonluk yolunda kan kaybetmek istemeyen Mavi-Lacivertliler'de başkan Selahattin Aydoğdu, taraftara mesaj yolladı. Mavi Şimşekler'e gönül verenlere seslenen Adana temsilcisinin patronu, "Stadı doldurun" çağrısı yaptı. Hatanın telafisi olmayacak haftalara girdiklerine dikkat çeken başkan Aydoğdu, "8 final maçımız kaldı, bundan sonra oynayacağımız her maçta taraftarımızın desteğine daha fazla ihtiyacımız var. Taraftarımız her zaman bizim 12’nci gücümüz oldu. İçeride ve dışarıda oynadığımız maçlarda onların varlığını çok yakından hissettik. Şanlıurfaspor maçında da stadı doldurarak desteklerini bekliyoruz. Pazar günü taraftarımızdan formalarını giyip, bayraklarını alarak stada gelmelerini, 5 Ocak Stadı’nı karnaval yerine çevirmelerini bekliyoruz ve şimdiden hepsine çok teşekkür ediyoruz" diye konuştu.

Gülcan: hedeften şaşmadık

Basın Sözcüsü Tamer Gülcan ise Karşıyaka mağlubiyetini "Kaza" olarak değerlendiren, müsabakada iyi mücadele ettiklerini ancak sonuca ulaşamadıklarını söyledi. "Önümüzdeki maçları kayıpsız atlatarak hedefimize doğru ilerlemek istiyoruz. Karşıyaka deplasmanındaki mağlubiyet bizi hedefimizden şaşırtmadı. Süper Lig’e emin adımlarla ilerliyoruz. Futbolda her şey olabiliyor. İnanıyorum ki takımımız kalan maçlarda da puanları toplayarak mutlu sona ulaşmak için çabalayacağız" diyen Gülcan, başkan Aydoğdu gibi tüm taraftarları stata beklediklerini kaydetti.

Haberin Devamı
YORUM YAZ