MENÜ

Adana Demirspor telafi edecek

Şampiyonluk hesapları yapan Adana Demirspor'da 6-5'lik Karşıyaka yenilgisinin yaraları sarılmaya çalışılırken, basın sözcüsü Tamer Gülcan, "O bir kazaydı. Telafi edeceğiz" dedi.

Adana Demirspor telafi edecek

PTT 1. Lig'de ikinci sırada yer alan Adana Demirspor 6-5'lik Karşıyaka yenilgisini telafi etmenin hesaplarını yapıyor. 3-0 üstünken yenilmelerini "Şaka gibi bir maçtı, o gece uyuyamadım" diyen basın sözcüsü Tamer Gülcan "İkinci yarının ortalarında bu kadar çaresiz bir Adana Demirspor görmedim. Ama bazen dibe vurmak iyidir. Bu dibe vurmak, takımın kendine gelmesi için iyi oldu. Bu olayı telafi edeceğimiz bir dönemde yaşadığımız için şanslıyız. Aynı zamanda rakiplerimizin de puan kaybetmesi tesellimiz oldu" ifadelerini kullandı.

'Şanlıurfa'yı yeneceğiz'

Teknik heyet ve futbolcuların motivasyonlarını yükseltmek için çaba harcadıklarını da ifade eden Gülcan, şunları söyledi: "Pazar günü saat 16.30’da sahamızda oynayacağımız Şanlıurfaspor maçı şimdi bizim için hayati bir önem taşıyor. Rakibimiz sahasında berabere kalarak avantaj kaybetti, ancak yine de yarışta devam edebilmek adına bize saldıracaktır. Biz de sahamızda, taraftarımızın önünde oynayacağımız maçta Şanlıurafspor’u yenerek, hem yerimizi korumak, hem de Karşıyaka kaza maçını telafi etmek istiyoruz. Şanlıurfaspor maçını kazanıp, Süper Lig'e bir adım daha yaklaşmak istiyoruz."

Hakan'a doğum günü sürprizi

Mavi-Lacivertliler, 32 yaşına giren oyuncusu Hakan Söyler’e takım arkadaşları doğum günü pastası hazırlattı. Antrenman öncesi pasta kesilirken Hakan’ı ilk kutlayan teknik direktör Ünal Karaman oldu. Hakan, kendisi için hazırlanan yaş günü pastası için arkadaşlarına ve kulüp çalışanlarına teşekkür etti.

DHA

Haberin Devamı
YORUM YAZ