MENÜ

Adana Demirspor - Sivasspor maçı sonrası Balotelli'nin tepkisi İngiltere'de gündem oldu!

Cumartesi günü Adana Demirspor'un sahasında Demir Grup Sivasspor'a 3-2 mağlup olduğu maçta Bjarnason'un sayılmayan golünde Balotelli'nin asisti İngiltere'de gündem oldu.

Adana Demirspor - Sivasspor maçı sonrası Balotelli'nin tepkisi İngiltere'de gündem oldu!

Spor Toto Süper Lig Ahmet Çalık Sezonu'nun 29'uncu haftasında cumartesi günü oynanan maçta Demir Grup Sivasspor, Adana Demirspor'u 3-2 mağlup etti. Demir Grup Sivasspor'a galibiyeti getiren golleri Pedro Henrique (3) kaydetti. Adana Demirspor'un golleri Stambouli ve Balotelli'den geldi.

Haberin Devamı

TOPUĞUYLA YAPTIĞI ASİSTTE GOL İPTAL EDİLDİ

Maçın 39’uncu dakikasında Adana Demirspor’da sol kanatta topla buluşan Vargas, ortayı yaptı. Balotelli, topu bekletmeden müthiş bir topuk pasıyla Bjarnasson’a gönderdi. Bjarnasson’un gelişine şutunda top ağlara gitti ancak ofsayt gerekçesiyle gol geçerli sayılmadı.

'GOLLERİMİ VE ASİSTLERİMİ İPTAL ETMEYE DEVAM EDİYORLAR'

Maçta yenilgiye rağmen müthiş bir performans ortaya koyan Balotelli, maçtan sonra Instagram hesabından sayılmayan goldeki topuk pasının videosunu paylaştı. Paylaşımın açıklamasına imalı bir şekilde, 'Gollerimi ve asistlerimi iptal etmeye devam ediyorlar. Çok güzel ve temiz bir sistem var burada' yazan Balotelli iptal edilen gole tepki gösterdi.

Haberin Devamı

Adana Demirspor - Sivasspor maçı sonrası Balotellinin tepkisi İngilterede gündem oldu

'TÜM ZAMANLARLARIN EN İYİ ASİSTLERİNDEN BİRİ'

Balotelli'nin paylaştığı video ve gösterdiği tepki de İngiltere'de gündem oldu. Mario Balotelli, 'Tüm zamanların en iyi asistlerinden birisi'ni iptal ettiği için hakeme çok öfkelendi' başlıklı haberde yıldız oyuncunun bu sene gösterdiği etkileyici performansa da yer verildi.

İTALYA'NIN EN ETKİLİ SİLAHLARINDAN

Mancini tarafından İtalya Milli Takımı'na tekrar çağrıldığı hatırlatılan Balotelli'nin Dünya Kupası play-off maçlarında en etkili silahlardan biri olacağı ifade edildi.

YORUM YAZ