MENÜ

Adana Demirspor-İstanbulspor maç sonucu: 2-1

Skor 1-1 iken dolu yağışı nedeniyle ertelenen ve dün kaldığı yerden oynanan karşılaşmada zafer Mavi-Lacivertliler’in oldu. Demirspor, zirve yarışı veren İstanbulspor’u 83’te Batuhan’ın attığı golle yıktı, ateş hattından çıktı.

Adana Demirspor-İstanbulspor maç sonucu: 2-1

Hem zirve yarışını hem de alt tarafı yakından ilgilendiren mücadelede Adana Demirspor 3 puanı aldı. Önceki gün dolu yağışı nedeniyle skor 1-1 iken ertelenen karşılaşma, dün kaldığı yerden yani 34. dakikadan tekrar başladı... 43’te Mendy’nin ceza sahasına gönderdiği top savunmaya çarptı, Demirsporlular penaltı bekledi. 45+1’de İstanbulspor Atabey ile önemli bir fırsatı kaçırdı. İkinci yarıda sahada kıran kırana bir mücadele vardı. 49’da Kojic’in vuruşunda Kurtuluş gole izin vermedi. 66’da Savaş’ın şutu dışarı gitti. 75’te konuk takım İbrahim ile tehlike yaratırken, 81’de çok tartışmalı bir pozisyon yaşandı.

Tartışmalı penaltı...

Demirsporlu Tambe, Wellington ile girdiği mücadelede yerde kaldı. Hakem ev sahibi lehine penaltı kararı verirken, Wellington’u kırmızı kartla attı. İstanbulspor yedek kulübesi, penaltının aksine topun Tambe’nin eline çarptığını belirtip hakeme yoğun itirazlarda bulunurken karar değişmedi. 83’te Aydın Yılmaz beyaz noktanın başına geçerken, kaçırdığı penaltıyı Batuhan tamamladı: 2-1. Adana Demirspor bu galibiyetle küme düşme potasının hem üzerine çıktı, İstanbulspor ise ilk iki potasının 6 puan gerisinde kaldı.

Mustafa Uğur: Altın değerinde

Adana Demirspor’un hocası Mustafa Uğur, “2 gün süren bir maçın ardından 3 puanla ayrılmak çok önemli. Altın değerinde hatta. Oyuncularımı kutluyorum. Oldukça önemli bir rakibe karşı kazandık. Bunu başlangıç olarak görüyoruz. İnşallah bundan sonra galibiyet serisi yakalayacağız” dedi.

İstanbulspor isyan etti!

Hakem Özgür Yankaya’nın 81. dakikada verdiği penaltı kararı sonrası İstanbulspor Teknik Direktörü Yalçın Koşukavak çıldırdı. Koşukavak’ın saha mikrofonundan Koşukavak’ın, “Rakip bariz elle aldı. Buraya Süper Lig hakemi vermeyin! Adam yardımcısını dinlemiyor” dediği duyuldu. Maç sonunda da yardımcı antrenör Tamer Avcı, “Yardımcı hakem, 4. hakem penaltı yok diyor. Top bariz Demirsporlu Tambe’nin eline çarpıyor, Özgür Yankaya onlara penaltı veriyor! Kimsenin hakkının yenmemesi lazım. Hakeme yakışmayan bir maç oldu” dedi.

Haberin Devamı
YORUM YAZ