MENÜ

Adana Demirspor Başkanı Murat Sancak'tan PFDK'nin cezasına tepki

Adana Demirspor Kulübü Başkanı Murat Sancak, PFDK'nın kendisine 3 ay hak mahrumiyeti ve toplam 113 bin lira para cezası vermesine tepki gösterdi.

Adana Demirspor Başkanı Murat Sancak'tan PFDK'nin cezasına tepki

Adana Demirspor Kulübü Başkanı Murat Sancak'ın açıklamaları şu şekilde:

Haberin Devamı

"KAMUOYUNA AÇIKLAMA

Bildiğiniz üzere disiplin kuruluna sevk edilmiştim. Hakkımda disiplin kurulunca bugün verilen kararı kabul etmem mümkün değildir. Tüm eleştirilerimin ve iddialarımın TFF'deki Fetö yapılanması ve bu yapılanmanın halen devamıyla ilgili olduğu açıktır. Hakemlerle ilgili söylemlerimde bunun dışında hiçbir amacımın olmadığı açıklamamın içindedir.

TFF, Fetö yapılanması hakkında bilgiye başvurulması üzerine suç duyurusunda bulunmuşken, "hakemlere hakaret ettiğim” ortaya konularak, benimle ilgili bu aşamada ceza verilmesi, aslında konuşmalarımın amacının haklılığını doğrulamaktadır. Keza Gaziantepspor ile bu hafta yapacağımız maçımıza; eleştirilerimin ve camia olarak yaşadığımız haksızlığın içinden bir Hakem'in hakem heyetine atanması, yapılanmanın gücünü göstermektedir. (Hala Federasyon içerisinde Fetö mücadelesinde kararlılığına ve karakterine emin olduğum yöneticilerin varlığına şüphesiz şahidim.)

Haberin Devamı

Gerekli tüm süreç hukuki olarak sürdürülecek olup, bu mücadele elimden geldiğince tarafımca tereddütsüzce sürdürülecektir. Adalet bu ülkede hepimiz için vazgeçilmezdir.

Tüm futbolseverlere saygıyla bildiririm.

Murat SANCAK

Adana Demirspor Kulübü Başkanı"

YORUM YAZ