MENÜ

Adana'da nefesler tutuldu

Çukurova derbisi öncesi hem Adanaspor hem de Demirspor dış dünyaya kapılarını kapattı. Ev sahibinin hocası Engin İpekoğlu, “1 puan bize yetmez, galibiyet hesapları yapıyoruz” derken, Mavi Şimşekler’in teknik patronu Tayfur Havutçu ise “İlk yarıda olduğu gibi yine biz kazanacağız” ifadesini kullandı.

Adana'da nefesler tutuldu

PTT 1.Lig’de haftanın maçı yarın oynanacak, Adanaspor ile Adana Demirspor zirve derbisine çıkacak.

Hem Turuncu-Beyazlılar hem de Mavi Şimşekler kritik mücadele öncesi kampa girerken, dış dünyaya kapılarını kapattı.

Adanaspor’u ayağa kaldıran isim olan ve liderliğe taşıyan teknik direktör Engin İpekoğlu oyuncularına güveniyor. Başarılı çalıştırıcı, “1 puan bize yetmez, galibiyet hesapları yapıyoruz. Rakiplerimizin alacağı sonuçlara bakmadan kendi işimizi kendimiz yaparak sezon sonuna kadar liderlik koltuğunda oturmak istiyoruz” dedi. Ev sahibi takım, sezonun ikinci yarısında çıktığı 8 maçta tam 6 galibiyete uzanırken, 2 kez sahadan beraberlikle ayrıldı. Bu müthiş tablo Adanaspor’a liderliği getirdi.

‘Stres yaşamıyoruz’

Adana Demirspor’un hocası Tayfur Havutçu da en az meslektaşı kadar iddialı. Lacivert-Mavili takım ile çıktığı 2 maçta 4 puan alan Havutçu, “İlk yarıda Adana Demirspor galibiyete uzanmıştı, yine aynısını yapmak istiyoruz. İnanıyorum ki kazanacağız. Kariyerim boyunca çok önemli maçlara çıktım. Ne ben ne de oyuncularım stres yaşamıyoruz” diye konuştu.

Haberin Devamı
YORUM YAZ