MENÜ

Adana'da geri sayım başladı

Haftalardır merakla beklenen Adana derbisi için geri sayım başladı. Şampiyonluk yarışını yakından ilgilendiren pazar günkü dev derbiye her iki takım da büyük motivasyonla hazırlanıyor. İşte son durumlar...

Adana'da geri sayım başladı

PTT 1. Lig’de sezonun en önemli maçı bu hafta sonu oynanacak. 47 puanla ligin zirvesinde yer alan şampiyonluğun en güçlü adayı Adanaspor, 4 puan gerisindeki takipçisi Adana Demirspor’la kozlarını paylaşacak. Uzun yıllar sonra Süper Lig’e ilk kez bu kadar çok yaklaşan iki ekibin kapışması deyim yerindeyse nefes kesecek. Takımlar kritik randevunun hazırlıklarına başladı.

Ergin seferberliği

Ev sahibi konumunda olacak Adanaspor’da Canberk Dilaver sarı kart cezası nedeniyle bu maçta takımını yalnız bırakacak. Onun yerine genç oyuncu Atakan Ekiz’in forma giymesi bekleniyor. Turuncu-Beyazlılar’da asıl merak konusu sakatlığı nedeniyle Altınordu deplasmanında görev yapamayan Ergin Keleş’in durumu. 10 golü bulunan başarılı forvetin dev karşılaşmaya yetiştirilmesi için adeta seferberlik ilan edildi.

Pote’de sorun yok

Yeni hocası Tayfur Havutçu ile çıktığı ikinci maçında Elazığ’ı devirip hava yakalayan Adana Demir cephesinde moraller oldukça iyi. Şimşekler’de bu zorlu randevu öncesi herhangi bir eksik bulunmuyor. 17 golle ligin gol kralı konumunda bulunan forvet Mickael Pote’nin hafif ağrıları vardı, ancak durumun ciddi olmadığı belirtildi.

Haberin Devamı
YORUM YAZ