MENÜ

Adalı'dan 150 milyon dolar

Seçim öncesinde çalışmalarını hızlandıran Serdal Adalı, kulübün kasasına aktarılacak 150 milyon dolarlık kaynak buldu. Adalı ve yönetim kurulu listesindeki arkadaşları, bu kaynak için şahsi kefalet verdi.

Adalı'dan 150 milyon dolar

16 Haziran’da yapılacak olan kongre öncesinde çalışmalarına hız veren Serdal Adalı, Beşiktaş’a nefes aldıracak bir kaynak yarattı. Adalı ve ekip arkadaşlarının şahsi kefaletiyle bulmduğu 150 milyon dolarlık kaynak, direkt olarak kulübün kasasına aktarılacak. Yurt dışından bulunan bu parayla, Siyah-Beyazlılar’ın kısa vadeli borçları kapatılacak. Böylece kulübün kazançlarının tamamı da borçlara gitmeyecek. Beşiktaş’ı her alanda zirveye taşımak istediklerini söyleyen Adalı, “Bu kaynakla doğrudan kulübün mali yapısını güçlendireceğiz. Biz bu kulüp için ne gerekiyorsa yapmaya hazırız” dedi.

‘Tesisler kazandıracağız’


Beşiktaş’ın mali açıdan çok güçlü bir kulüp olacağını belirten Adalı, “Bu sıcak parayla, Beşiktaş’ın her yıl ödediği 30 milyon dolarlık faizin de önüne geçmiş olacağız. Bu para tamamen transferlere harcanmayacak. Transferler, kulübün kendi bütçesiyle yapılacak. Bu kaynakla Beşiktaş düzlüğe çıkacak. Seçimi kazanırsak, ezeli rakiplerimizi 2-3 yıl içinde geçerek zirveye çıkarız. Kazanamazsak, aramızdaki fark daha da açılır. Gerek teknik direktör, gerekse de oyuncu konusunda gerekli girişimlerde de bulunduk. Herkesin içi rahat olsun. Biz varken rakiplerimiz öyle kolay transfer yapamayacak” diye konuştu.

‘Özen’e önyargım yok’

Beşiktaş’ta futbol direktörlüğüne getirilen Önder Özen’le ilgili olarak da açıklamalarda bulunan Serdal Adalı, “Camiada herkes Önder Özen’in yararlı olacağını söylüyor. Beşiktaş’a faydası olacak kimse için önyargım olmaz. Yararı olursa kendisiyle çalışırım” dedi. Serdal Adalı ayrıca Türk Telekom Arena’da oynayacaklarına dair herhangi bir cümle kurmadığını da sözlerine ekledi.

Haberin Devamı
YORUM YAZ