MENÜ

Aboubakar'da ince plan

Porto, Aboubakar’ı satış listesine koydu. Beşiktaş da resmi teklif yaptı. Oyuncunun Kartal’ı istemesi, büyük avantaj. Siyah-Beyazlılar son ana kadar bakleyecek. Diğer kulüpler Abou’yu ikna edemezse; Porto, Kartal’a satmaya mecbur kalacak.

Aboubakar'da ince plan

Porto, finansal açıklarını kapatmak için Aboubakar’ı satış listesine koydu. Ricardo, Boly, Suk gibi oyuncuları elden çıkartan Porto, Aboubakar’dan da iyi bir gelir bekliyor.

Portekiz ekibi bu nedenle Beşiktaş’ın oyuncuyu kiralamak için yaptığı teklifi geri çevirdi ve satarak para kazanmaya çalışıyor. Siyah-Beyazlılar ise bu konuda sabırlı ve ince bir stratejiyle Aboubakar’ı yeniden İstanbul’a döndürme hesabı yapıyor. Burada Kartal’ın elini güçlendiren en önemli unsur ise Aboubakar’ın, İstanbul’a dönmek için can atması. Fransız Marsilya ve Çin Tianjin Quanjian kulübünün talip olduğu iddia edilen Abubokar’ın satış bedeli 50 milyon euro. Ancak Portekiz ekibi bu fiyatı yarı katına düşürmeye şimdiden razı.

GÜNEŞ’LE BULUŞMAK İSTİYOR

Şu ana kadar Çin kulübü dışında bu parayı vermeye razı olan bir takım bulunmuyor. Beşiktaş ise böyle bir parayı kesinlikle verme niyetinde değil. Ancak Aboubakar’ın yüksek maliyeti nedeniyle Porto tarafından elden çıkartılması, son dakikaya kadar beklenecek. Çin’e gitmek istemeyen Kamerunlu oyuncunun istekleri de transferinde belirleyici olacak. Aboubakar’ın son ana kadar Beşiktaş’a gelme konusunda ısrarcı davranacağı da öğrenildi. Şenol Güneş’le yeniden çalışmak isteyen Kamerunlu, tecrübeli hocayla birlikte Beşiktaş’ta 1 sezon geçirmiş ve büyük bir yükseliş yakalamıştı. (Akşam)

Haberin Devamı
YORUM YAZ