MENÜ

Abdurrahim Albayrak'tan Pandev açıklaması!

Galatasaray Başkan Yardımcısı Abdürrahim Albayrak, Makedon golcü Goran Pandev'den faydalanmak istediklerini söyledi.

Abdurrahim Albayrak'tan Pandev açıklaması!

Pandev'in sarı-kırmızılılar'dan iyi para aldığını bu nedenle gitmesinin zor olduğunu belirten Albayrak, Makedon futbolcudan yararlanmak istediklerini söyledi.

Galatasaray başkan yardımcısı, Yasin, Furkan ve Umut Gündoğan'ın durumları konusunda da bilgi verdi.

Son dönemde kadroya alınmayan Pandev hakkında konuşan Albayrak, "Pandev, Galatasaray'ın futbolcusudur. Çok iyi şartlar altında transfer edilmiş. Galatasaray'dan yüklü miktarda para alıyor. 1 maç oynasın bakalım. İyi performans gösterirse o zaman niye satalım. Pandev kumaşı ile olan bir futbolcu" dedi.

Yasin'in Prandelli döneminde bir takım görüşmeler yaptığının altını çizen başkan yardımcısı, "Hamza hocanın gelmesiyle bütün takımda bir istek oluştu. Futbolculara da hak vermek lazım. Onlar da şanslarını denemek istiyorlar. Keşke hepsi Galatasaray'da kalsa da faydalı olsa. Bazı arkadaşlarımızı asla bırakmak istemiyoruz ama başka kulüpler de oynama şansları olur da bize de ileride fayda sağlarlar. Sonuçta Galatasaray'da 11 kişi oynuyor. Göndereceğimiz oyuncular geri Galatasaray'a geleceklerdir. Yasin de kiralık olara gidecek" şeklinde konuştu.

Umut ve Yasin'in kiralık olarak gideceğini söyleyen Albayrak, "Sadece Furkan, daha önce Karabik'ta başarılı performans gösterdiği için Karabük yönetimi satın almak istiyor. Biz de oyuncu ile anlaşırsanız olabilir dedik" ifadelerini kullandı.

(NTV Spor)

Haberin Devamı
YORUM YAZ