MENÜ

Abdurrahim Albayrak: Fatih Terim ile aramızda hiçbir problem olmamıştır

Galatasaray İkinci Başkanı Abdurrahim Albayrak, Teknik Direktör Fatih Terim ile aralarında bugüne kadar hiçbir problem olmadığını ve bunun da söz konusu olamayacağını belirtti. Albayrak ayrıca başka Fatih Terim’in olmadığını vurgulayarak, “Fatih hocanın kıymetini herkes bilmeli” dedi.

Abdurrahim Albayrak: Fatih Terim ile aramızda hiçbir problem olmamıştır

Galatasaray Kulübü 2.Başkanı Abdurrahim Albayrak, 30 yıldır her Çarşamba düzenlediği Karadeniz Yemekleri davetinde dün sarı kırmızılı yönetim ve basın mensuplarını ağırladı.

Haberin Devamı

Sarı kırmızılı kulübün 2.başkanı Abdurrahim Albayrak, Galatasaray'ın Porto karşısındaki oyunu ile söze başlayarak "Şampiyonlar Liginde Porto karşısında oynanan futbol taraflı tarafsız herkesi mutlu etti. Sakat ve cezalı oyuncularımız takıma döndüğü, transfer yaptığımız takdirde ligde 2.yarıda neler yapabileceğimizi Porto maçında gördük. Ve ligin 2.yarısına da 2 hafta kaldı" dedi.

Teknik Direktör Fatih Terim ile yönetim ve kendisinin sorun yaşadığı, aralarının açık olduğu konusuna da özellikle değinmek isteyen Abdurrahim Albayrak, elindeki Fatih Terim, başkan Mustafa Cengiz, Yusuf Günay ve kendisinin yer aldığı fotoğrafı göstererek "Bakın, bu tablo bozulmaz. Bu resimdeki birlik, beraberlik değişmez. Biz buradan gideriz ama pazara kadar değil mezara kadar dediğim Fatih Terim ile aramızda hiçbir problem olmamıştır. Olması da söz konusu değildir.

Haberin Devamı

Ne yönetimle, ne de benle...

Hepimizin gayesi Galatasaray'ı, hedeflediği yere ulaştırmaktır. Sezon sonunda da ulaşacağımıza inanıyoruz. Fatih Terim bir tanedir. Başka Fatih hoca yok. Herkes Fatih Terim'in kıymetini bilmeli.

Bazı art niyetli arkadaşlar saniyelik resim alıp servis yapıyor. Bu tip insanlardan korkmak lazım.

Biz buradan ayrılsak da ikimiz Galatasaraylıyız. Aramızda en ufak sorun olmamıştır. Art niyetli insanlar bir anlık fotoğrafımızı servis etmişler. Allah bizi böyle art niyetli insanlardan korusun" açıklaması yaptı.

Galatasaray Başkan Yardımcısı Yusuf Günay ise " Galatasaray, bu yılın yine en büyük şampiyonluk adayıdır. 2. yarıdaki takımla bunu göreceğiz. Yönetim ve teknik heyetle konsantrasyonumuz tamdır. Yönetimimiz, teknik heyetimizin bizden isteyeceği her şeyi anında yapmaktadır ve yapmaya da hazırdır" dedi.

YORUM YAZ