MENÜ

Abdürrahim Albayrak FANATİK'i doğruladı: Gomis'i bana anlatmayın!

Galatasaray'da Divan Kurulu'nda başkan Mustafa Cengiz'in ardından ikinci başkan Abdürrahim Albayrak kürsüye çıktı. Albayrak aylar sonra, FANATİK'in geçen sezon adeta infial yaratan ve hem Galatasaray yönetimi hem de taraftarın büyük tepkisini çeken haberini doğruladı!

Abdürrahim Albayrak FANATİK'i doğruladı: Gomis'i bana anlatmayın!

Abdürrahim Albayrak'tan Bafetimbi Gomis açıklaması geldi.

Haberin Devamı

Galatasaray'ın ikinci başkanı, Fransız forvetle ilgili olarak Divan Kurulu'nda "Gomis bizden 3.3 milyon € alıyordu. Parasını alamadığı için Kayserispor deplasmanına gitmemişti. İstanbul'da gol attıktan sonra da gidip para işareti yaptı. Gomis'i kimse bana anlatmasın." dedi.

Fanatik'e tepki göstermişlerdi, şimdi doğruladılar!

Albayrak, bu açıklamasıyla birlikte Fanatik Gazetesi'nin geçen sezon 22 ocakta yaptığı "Gomis'in kasığına para sıkıştı!" başlıklı haberini doğrulamış oldu. Fanatik'in bu haberinin ardından hem Galatasaray yönetimi hem de Sarı Kırmızılı taraftarlar büyük tepki göstermiş ve haberin doğru olmadığı belirtilmişti.

Gomis de Kayseri deplasmanının ardından TT Stadyumu'ndaki Osmanlıspor maçında ikinci yarıda oyuna girip 88. dakikada gol atmıştı. Yıldız forvet ardından tribünlere koşarak para işareti ile ardından 'Hayır' anlamına gelen bir başka hareket yapmış ve 'Ben para için oynamıyorum' mesajı göndermişti.

Haberin Devamı

Böylece, neredeyse 1 yıla yakın bir zaman sonrasında Fanatik'in haberi, hem o dönem hem de şu an yönetici konumundaki bir isim tarafından doğrulanmış oldu.

Abdürrahim Albayrak FANATİKi doğruladı: Gomisi bana anlatmayın

YORUM YAZ