MENÜ

Abdurrahim Albayrak: Bizim hayallerimiz değişmez!

Galatasaray İkinci Başkanı Abdurrahim Albayrak, UEFA Şampiyonlar Ligi D Grubu'nda oynadıkları ilk maçta Lokomotiv Moskova karşısında aldıkları 3-0'lık Lokomotiv Moskova galibiyetinin ardından açıklamalarda bulundu.

Galatasaray İkinci Başkanı Abdurrahim Albayrak, "Taraftarlarımızın hepsinden özür diliyorum. 1 değil, 2 transfer yapacağız dedik ama o günkü şartlar kesinlikle öyleydi. Ama sonra baktık ki evdeki hesap çarşıya uymadı" dedi.

Haberin Devamı

Galatasaray, UEFA Şampiyonlar Ligi D Grubu ilk maçında evinde Lokomotiv Moskova'yı 3-0 mağlup etti. Mücadele sonrasında Galatasaray İkinci Başkanı Abdurrahim Albayrak basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. Karşılaşmaya çok iyi hazırlandıklarını belirten Albayrak, "Dün antrenmandaydık, sürprizlerimiz olacak demiştim. Sürprizlerimizden bir tanesi de bu. Lokomotiv Moskova'yı kendi evimizde muhteşem taraftarımızla 3-0 kazanarak iyi bir başlangıç yaptık. Rakiplerimiz de berabere kaldı. Biz ilk maçta 3 puanla başladık. Bundan sonraki maçlarımıza bakacağız. İyi bir avantaj" diye konuştu.

YORUM YAZ