MENÜ

Abdurrahim Albayrak: Başkan olayım da 50 milyon mu vereyim!

Aralık ayında futbolcu alacakları için, geri almak kaydıyla cebinden 2 kalemde 8 milyon Euro verdiği öğrenilen Albayrak, camiadan gelen “Başkan rahatsız. Ya öne çık ya da aday ol” baskısı üzerine işte bu tepkiyi gösterdi.

Abdurrahim Albayrak: Başkan olayım da 50 milyon mu vereyim!

Galatasaray Yönetimi’ni oldukça sıkıntılı günler bekliyor. Başkan Mustafa Cengiz’in rahatsızlığı, finansal kriz, yapılması gereken transferler, muhalefetin seçim baskısı, bu sezonki sportif başarısızlık derken gündem bir hayli yoğun. Tam da bu dönemde sessiz kaldığı için eleştirilen 2. Başkan Abdurrahim Albayrak, sonunda isyan bayrağını açtı. UEFA ile sıkıntı yaşanmaması için Aralık ayında futbolcu ödemeleri kapsamında 2 ayrı kalemde 8 milyon Euro’yu daha sonra geri almak kaydıyla cebinden verdiği öğrenilen Albayrak’a, camianın önde gelenlerinden, “Ya biraz daha öne çık ya da başkanlığa aday ol” tavsiyesi iletildi.

Haberin Devamı

Ailesi de karşı çıkıyor

Albayrak’ın ise bu yöndeki tavsiyelere, “Kulüpte işler zora girince hep ben elimi cebime atıyorum. Başkan olayım da 50 milyon Euro mu vereyim” diyerek karşığı çıktığı ifade ediliyor. Geçtiğimiz dönemde Albayrak’ın ailesi de, “Artık bu işlerle uğraşma. Bütün stresi sen çekiyorsun, sağlığına zarar veriyorsun” diyerek artık yönetimde olmasını istemediklerini dile getirmişti.

Çağrı Davran

YORUM YAZ