MENÜ

Abdullah Kığılı: Turu geçeceğiz

Fenerbahçe Yönetim Kurulu Üyesi ve Başkan Vekili Abdullah Kığılı, Bate Borisov'u yenerek UEFA Kupası'nda ilk defa son 16'ya kalmak istediklerini söyledi.

Abdullah Kığılı: Turu geçeceğiz

UEFA Avrupa Lig'i 2. tur rövanş maçında bu akşam, Bate Borisov ile karşılaşacak Fenerbahçe'de Başkan Vekili Abdullah Kığılı, ''Turu geçeceğiz'' dedi.

İlk maçın avantajı ile karşılaşmaya çıkacaklarını belirten Kığılı, ''Amacımız bu turu atlamak. Bundan sonra da tarihimizde ilk defa 16'ya kalmış olacağız. İnşallah bu akşam galip gelip, yolumuza devam edeceğiz'' diye konuştu.
Maçın seyircisiz oynanmasını ise çok kötü bir durum olarak değerlendiren Kığılı, ''Bazı azınlık gurupların bu duruma sebep olduğunu ve taraftarların bu konuda daha dikkatli olması gerektiğini söyledi. Kığılı, bu durumdan 32 bin kombine biletli seyircinin ve loca sahiplerinin olumsuz etkilendiğini belirtti. Ayrıca Fenerbahçe Kulübü'nün büyük hasılat kaybına uğradığını kaydetti.

Son olarak Galatasaray'ın Schalke karşısında aldığı 1-1'lik skoru değerlendiren Kığılı, Galatasaray'ın şansının devam ettiğini dile getirdi.

Haberin Devamı
YORUM YAZ