MENÜ

Abdullah Ercan: Kaybetmeyi hak etmedik

21 Yaş Altı Milli Futbol Takımı Teknik Direktörü Abdullah Ercan, "Özellikle ikinci devre oynadığımız oyunla kaybetmeyi hak etmediğimizi düşünüyorum" dedi.

Abdullah Ercan: Kaybetmeyi hak etmedik

UEFA 21 Yaş Altı 2017 Avrupa Futbol Şampiyonası Elemeleri 8. Grup’taki ilk maçında Hollanda’ya 1-0 yenilen Ümit Milli Takımı’nın teknik direktörü Abdullah Ercan, ikinci yarıdaki performanslarıyla mağlubiyeti hak etmediklerini söyledi.

Kasımpaşa Recep Tayyip Erdoğan Stadı’nda oynanan maçın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Ercan, yakaladıkları pozisyonlarda şanssız olduklarını belirterek, "Özellikle ikinci devre oynadığımız oyunla kaybetmeyi hak etmediğimizi düşünüyorum. Çok pozisyona girdik. Bazılarında şanssızdık. Sonuçta gruba kötü başladık. Hem neticeyi telafi etme hem de oyunumuzu düzeltme şansımız var. Oyuncularıma ikinci devredeki performansları, cesaretleri ve özverileri için teşekkür ediyorum" dedi.

Abdullah Ercan, hücum anlamında etkili olduklarını aktararak, "Gol pozisyonlarında dikkatli olsaydık, önce beraberliği yakalar, sonra da öne geçebilirdik. Oyuncularım özverili oynadı. Bazı bölümlerde risk almamız gerekiyordu. Onu da yaptık, çift santrfora döndük ama olmayınca olmuyor. Canları sağ olsun" ifadelerini kullandı.

İlk yarıda takımda yeni olan bazı futbolcuların uyum sorunu yaşadığına vurgu yapan teknik adam, "İki bekimiz ilk kez oynadı. İlk yarıda hem maça alışmaları hem de diğer arkadaşlarına uyum bakımından geride kaldılar. İkinci devre ikisi de toparladı ve bu oyuna yansıdı" şeklinde görüş belirtti.

Haberin Devamı
YORUM YAZ