MENÜ

Abdullah Avcı'dan Kağan Moradaoğlu açıklaması

Trabzonspor teknik direktörü Abdullah Avcı Başakşehir maçı öncesinde açıklamalarda bulundu. Genç kaleci Kağan'ın özgüvenli şekilde antrenmanlarda sürdürdüğü performansını sahaya yansıtacağına inandığını belirten Avcı, "Kağan çok genç bir kaleci... Çok özgüvenli şekilde antrenmanlarda oynuyordu. Umarım sahada da aynı şekilde mücadele eder. İnşallah Kağan, Erce, Arda hepsi Trabzonspor'a uzun seneler hizmet ederler. Çok iyi bir kaleci yatırımı var burada... " dedi.

Abdullah Avcı'dan Kağan Moradaoğlu açıklaması

Abdullah Avcı'nın maç öncesi yayıncı kuruluşa açıklamaları şu şekilde:

Haberin Devamı

Güzel duygular ve güzel anılarla geçti benim Başakşehir zamanlarım. Burasını hep güzel hislerle hatırlayacağım. Bu stada ilk defa rakip antrenör olarak geliyorum.

Geçen senenin şampiyonuyla karşılaşıyoruz. Skor anlamında sıkıntılı olsa da kadro olarak çok genişler. Çok ciddiye almamaız gereken bir takım. Yakaladığımız ivmeyi devam ettirmek istiyoruz biz de... Özellikle Aykut hoca geldikten sonraki analizlermizi yaptık.

Senelerdir 'o eksik bu eksik' denir ama ben hep bir organizasyon olarak baktım. Oyunlar oynanır sonuçlar alınır. Hep kazanmak istersin, ama ben yine de güzel duygularla ayrılacağıma inanıyorum.

Kağan çok genç bir kaleci... Çok özgüvenli şekilde antrenmanlarda oynuyordu. Umarım sahada da aynı şekilde mücadele eder. Umarım Kağan, Erce, Arda hepsi Trabzonspor'a uzun seneler hizmet ederler. Çok iyi bir kaleci yatırımı var burada...

Haberin Devamı

YORUM YAZ