MENÜ

Abdullah Avcı: Oyun iyi ama skoru alamıyoruz

Trabzonspor teknik direktörü Abdullah Avcı, golsüz berabere kaldıkları Çaykur Rizespor mücadelesini değerlendirdi. İyi oynadıklarını ancak skoru bir türlü almayı başaramadıklarını belirten Abdullah Avcı, "Son 3 haftadır oyun olarak tatmin oluyoruz ama skoru alamıyoruz. Nwakaeme ve Ekuban'ın olmaması, alternatif olan Afobe'nin de sakatlığı bizi çok eksik bıraktı. Oyunun içindeki organizasyon doğru ama skoru alamıyoruz. Son maçımızın neredeyse yarısı kadar pozisyona girebildik. Yine de oyunun genel yapısından memnunum çünkü oyuncularım her şeyi denedi. " ifadelerini kullandı.

Abdullah Avcı: Oyun iyi ama skoru alamıyoruz

Abdullah Avcı'nın maç sonu yayıncı kuruluşa açıklamaları şu şekilde:

Haberin Devamı

Son 3 haftadır oyun olarak tatmin oluyoruz ama skoru alamıyoruz. Nwakaeme ve Ekuban'ın olmaması, alternatif olan Afobe'nin de sakatlığı bizi çok eksik bıraktı. Oyunun içindeki organizasyon doğru ama skoru alamıyoruz. Son maçımızın neredeyse yarısı kadar pozisyona girebildik. Yine de oyunun genel yapısından memnunum çünkü oyuncularım her şeyi denedi.

Ben çok fazla oyuncu sokup çıkaran bir teknik adam değilim. Hafta içi sakatların dönmesiyle birlikte planlamalara yeniden bakacağız. Umarım kötü bir durum olmazsa, Abdulkadir Ömür'ü de ay sonuna kadar aramızda göreceğiz.

YORUM YAZ